06 Јуни, 2020
0.0530

Финансии

Владината мерка за отпис на долгови за пензиско и здравствено пред пратениците

Владината мерка за отпис на долгови за пензиско и здравствено пред пратениците

19 Февруари, 2013

Се менува законот за санација и реконструирање на банки

Се менува законот за санација и реконструирање на банки

18 Февруари, 2013

Татијана Проскурјакова нов директор на Светска банка во Македонија

Татијана Проскурјакова нов директор на Светска банка во Македонија

18 Февруари, 2013

Г-20: Нема да има валутна војна, државите да работат на внатрешна ценовна стабилност

Г-20: Нема да има валутна војна, државите да работат на внатрешна ценовна стабилност

16 Февруари, 2013

Дали умира доларот?

Дали умира доларот?

15 Февруари, 2013

Стопанска банка нема веќе да врши административни работи за Министерството за финансии

Стопанска банка нема веќе да врши административни работи за Министерството за финансии

15 Февруари, 2013

Цените растат, животниот стандард паѓа, а инфлацијата е стабилна!?

Цените растат, животниот стандард паѓа, а инфлацијата е стабилна!?

15 Февруари, 2013

Интервју Маја Штериева, Комерцијална банка: Нема атрактивни проекти за кредитирање, затоа банките купуваат благајнички записи!

Интервју Маја Штериева, Комерцијална банка: Нема атрактивни проекти за кредитирање, затоа банките купуваат благајнички записи!

15 Февруари, 2013

КХВ ќе добие нов софтвер за супервизија

КХВ ќе добие нов софтвер за супервизија

14 Февруари, 2013

Азески: Ќе предложиме закони за поттикнување на инвестициите

Азески: Ќе предложиме закони за поттикнување на инвестициите

13 Февруари, 2013

Квартален извештај за извршување на буџетот на општина Центар

Квартален извештај за извршување на буџетот на општина Центар

13 Февруари, 2013

НБРМ: Намалени нефункционалните кредити

НБРМ: Намалени нефункционалните кредити

13 Февруари, 2013

Штедачи од „Тат“ на протест пред Основен Суд-Битола

Штедачи од „Тат“ на протест пред Основен Суд-Битола

13 Февруари, 2013

27 компании правеле малверзации со средства на ПИОМ

27 компании правеле малверзации со средства на ПИОМ

13 Февруари, 2013

ПИОМ, УЈП и Финансиска полиција ќе ги следат компаниите во кои државата има акции

ПИОМ, УЈП и Финансиска полиција ќе ги следат компаниите во кои државата има акции

13 Февруари, 2013

Блокирани се една третина од фирмите во државата!

Блокирани се една третина од фирмите во државата!

13 Февруари, 2013

Елизабета Чингаровска избрана за претседател на Комисијата за хартии од вредност

Елизабета Чингаровска избрана за претседател на Комисијата за хартии од вредност

12 Февруари, 2013

Еуростат: Данците со 25 евра на час најплатени во ЕУ, Македонецот работи за само 2,5 евра

Еуростат: Данците со 25 евра на час најплатени во ЕУ, Македонецот работи за само 2,5 евра

11 Февруари, 2013