22 Ноември, 2019
0.0182

Инцидент во Аеродром: Го сликал гласачкото ливче

Објавено во: Агробизнис 21 Април, 2019

Едно лице кое го сликало гласачкото ливче е приведено.

 Ова за МИА го потврдиле од Министерството за внатрешни работи а според надлежните инцидентот се случил во скопската општина Аеродром во градинката „Срничка“ .Фото: Илустрација/Фактор архива

Можеби ќе ве интересира

ПРОЛЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ЕСЕН: Опасен штетник може да ги уништи посевите

ПРОЛЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ЕСЕН: Опасен штетник може да ги уништи посевите

НЕКОЛКУ КЛУЧНИ ПРОБЛЕМИ: Еве што ги загрижува производителите на мед

НЕКОЛКУ КЛУЧНИ ПРОБЛЕМИ: Еве што ги загрижува производителите на мед

Димковски: Имаме јасна стратегија за максимална поддршка за пчеларството преку Програмите за финансиска поддршка на земјоделството и ИПАРД 2 програмата

Димковски: Имаме јасна стратегија за максимална поддршка за пчеларството преку Програмите за финансиска поддршка на земјоделството и ИПАРД 2 програмата

Со изградбата на системот „Равен- Речица“ ќе се обезбеди квалитетно наводнување

Со изградбата на системот „Равен- Речица“ ќе се обезбеди квалитетно наводнување