22 Март, 2018
0.1408

ИТНО БАРААТ РАБОТНИК: Нудат плата од 2000 евра, но ова мора да го знаете...

Објавено во: Финансии 06 Декември, 2017

Компанија од Загреб кој се занимава со трговија на дрво и дрвни материјали нуди плата од 24.000 евра годишно за работник. 

Тие бараат работник кој ќе работи на организација, контрола, продажба, одредување на цени и инвестиции. 

Се бара човек кој има најмалку пет години работа како економист, но се бара познавање на германски, и на англиски јазик. 

Фирмата Inventa ќе ги земе во обзир само пријавите на германски јазик, а оние кои ги исполнуваат условите влегуваат во трка за плата од 2000 евра. 

Можеби ќе ве интересира

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани