07 Декември, 2019
0.2123

Македонија

Реката Вардар порибена со 1.500 пастрмки

Реката Вардар порибена со 1.500 пастрмки

16 Јуни, 2016

ФОТО: Шарена револуција почна со блокади-На мета три клучни мостови

ФОТО: Шарена револуција почна со блокади-На мета три клучни мостови

16 Јуни, 2016

На Духовден изменет сообраќаен режим кај гробиштата Бутел

На Духовден изменет сообраќаен режим кај гробиштата Бутел

15 Јуни, 2016

СТРАШНА СООБРАЌАЈКА ГО ПОТРЕСЕ СКОПЈЕ: Жртви-таксист и (со)патничка

СТРАШНА СООБРАЌАЈКА ГО ПОТРЕСЕ СКОПЈЕ: Жртви-таксист и (со)патничка

15 Јуни, 2016

Протест во Скопје, се бара поголема заштита на животните

Протест во Скопје, се бара поголема заштита на животните

12 Јуни, 2016

Град Скопје даде 10 милиони денари за машина за пресадување на дрвја

Град Скопје даде 10 милиони денари за машина за пресадување на дрвја

11 Јуни, 2016

(ФОТО18+) Цистерна прегази и усмрти пешак во Ново Лисиче

(ФОТО18+) Цистерна прегази и усмрти пешак во Ново Лисиче

10 Јуни, 2016

Мега ди-џејот Аоки го откажал настапот поради лошо озвучување, а не поради дождот?

Мега ди-џејот Аоки го откажал настапот поради лошо озвучување, а не поради дождот?

08 Јуни, 2016

Четири дена жичницата нема да работи

Четири дена жичницата нема да работи

08 Јуни, 2016

Волонтери ќе собираат отпадоци на Средно Водно

Волонтери ќе собираат отпадоци на Средно Водно

05 Јуни, 2016

СДСМ:Сечата на дрвјата на Водно да прекине и повиканите да излезат со одговори

СДСМ:Сечата на дрвјата на Водно да прекине и повиканите да излезат со одговори

04 Јуни, 2016

Голем хуманитарен гурмански пинкник во Скопје

Голем хуманитарен гурмански пинкник во Скопје

03 Јуни, 2016

ГЕРИЛА АКЦИЈА ВО АЕРОДРОМ: Општината  ќе го обели образот на Македонија за Гинис?

ГЕРИЛА АКЦИЈА ВО АЕРОДРОМ: Општината ќе го обели образот на Македонија за Гинис?

31 Мај, 2016

Два автомобили ноќеска запалени во Скопје

Два автомобили ноќеска запалени во Скопје

31 Мај, 2016

ЛДП бара да не се уништува зеленилото во Скопје

ЛДП бара да не се уништува зеленилото во Скопје

31 Мај, 2016

„Наместо МКЦ трошоците за Кино Милениум ги плаќал Градот“

„Наместо МКЦ трошоците за Кино Милениум ги плаќал Градот“

31 Мај, 2016

Ревизија: Советници како членови на комисии незаконски добивале надоместоци

Ревизија: Советници како членови на комисии незаконски добивале надоместоци

31 Мај, 2016

Со неколку анекси пробиен рокот за изградба на дел од катните гаражи

Со неколку анекси пробиен рокот за изградба на дел од катните гаражи

31 Мај, 2016