03 Март, 2024
0.0278

Млекара Здравје со донација на зимски јакни за граѓаните на кои им е потребна помош

Објавено во: Мои пари 22 Ноември, 2018

Добивај вести на Viber

Насмевки и задоволство за вниманието можеше да се забележи на лицата на граѓаните сместени во Дневниот центар за деца на улица - Шуто Оризари и на бездомните лица сместени во времениот објект за лица со поддржано живеење - Визбегово. Млекара Здравје под мотото „Здравје во твои раце“, продолжува со хуманитарните активности и за оние групи на граѓани на кои им е потребна помош донираше зимски јакни.  


„Постојано ги следиме потребите на граѓаните на кои им е потребна поддршка. Со нашите активности сакаме да дадеме придонес во општеството на оние категории на граѓани на кои им е потребна помош. Ние во континуитет учествуваме и даваме безрезервна поддршка на иницијативи кои имаат хуманитарен карактер, овој пат, преку донација на зимски јакни“, изјавуваат од Млекара Здравје.


Од млекарницата информираат дека оваа активност има за цел да даде скромен придонесза најранливите категории во општеството. 

Можеби ќе ве интересира

ПРОДОЛЖУВА ОТКРИВАЊЕТО НА ШП-АРТ-УМЕТНОСТА – Шпаркасе Банка со завршна хуманитарна аукција на сликарски дела

ПРОДОЛЖУВА ОТКРИВАЊЕТО НА ШП-АРТ-УМЕТНОСТА – Шпаркасе Банка со завршна хуманитарна аукција на сликарски дела

КАМ петта година по ред е прогласен за маркет чии производи се со најдобар квалитет во Македонија

КАМ петта година по ред е прогласен за маркет чии производи се со најдобар квалитет во Македонија

СН Осигурителен Брокер АД Битола ја исплати годишната камата од 6 отсто на имателите на корпоративна обврзница

СН Осигурителен Брокер АД Битола ја исплати годишната камата од 6 отсто на имателите на корпоративна обврзница

Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Со NLB Smart POS, мобилниот телефон станува ПОС терминал Нова услуга на НЛБ Банка

Со NLB Smart POS, мобилниот телефон станува ПОС терминал Нова услуга на НЛБ Банка

Средствата за субвенциониран оброк ќе се исплаќаат на неделна основа

Средствата за субвенциониран оброк ќе се исплаќаат на неделна основа

ФЕВРУАРИ СУПЕР ДОБИТЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

ФЕВРУАРИ СУПЕР ДОБИТЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Едукативен настан: Истражувањата покажуваат дека екстрактите од канабис имаат голем потенцијал во третманот на различни заболувања

Едукативен настан: Истражувањата покажуваат дека екстрактите од канабис имаат голем потенцијал во третманот на различни заболувања