05 Април, 2020
0.1252

Мои пари

Халкбанк утре ќе ја исплати мартовската пензија

Халкбанк утре ќе ја исплати мартовската пензија

24 Март, 2020

170 лица во Универзитетска клиника за Инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје секој вторник со појадок од бренд Специјал

170 лица во Универзитетска клиника за Инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје секој вторник со појадок од бренд Специјал

24 Март, 2020

Бренд „Специјал“ се грижи за лицата кои деноноќно работат на здравјето на заразените

ВФП Фонд Менаџмент однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година во износ од 1,415,460 денари

ВФП Фонд Менаџмент однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година во износ од 1,415,460 денари

24 Март, 2020

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

24 Март, 2020

Црвениот крст на град Скопје во соработка со  Државна Лотарија на Република Северна Македонија   со хуманитарна помош за лицата во трето доба за превенција од КОВИД-19

Црвениот крст на град Скопје во соработка со Државна Лотарија на Република Северна Македонија со хуманитарна помош за лицата во трето доба за превенција од КОВИД-19

24 Март, 2020

На платформата за онлајн настава на Меѓународниот Балкански Универзитет креирани 500 предмети од летниот семестар

На платформата за онлајн настава на Меѓународниот Балкански Универзитет креирани 500 предмети од летниот семестар

24 Март, 2020

„Алкалоид“ донира 200.000 евра и ги намалува цените на 158 производи од својот асортиман

„Алкалоид“ донира 200.000 евра и ги намалува цените на 158 производи од својот асортиман

24 Март, 2020

Корисниците од улицата Методија Митевски 3 имаат редовно водоснабдување

Корисниците од улицата Методија Митевски 3 имаат редовно водоснабдување

24 Март, 2020

Нормализирано водознабдување за корисниците од улицата  Славка Недиќ

Нормализирано водознабдување за корисниците од улицата Славка Недиќ

24 Март, 2020

Wizz Air ги суспендира сите летови од базата во Скопје

Wizz Air ги суспендира сите летови од базата во Скопје

24 Март, 2020

МАКПЕТРОЛ ИНФО ПОИНТ: Најбезбедно е да останете дома, но ако мора да патувате следете ги препораките

МАКПЕТРОЛ ИНФО ПОИНТ: Најбезбедно е да останете дома, но ако мора да патувате следете ги препораките

24 Март, 2020

ЈП Водовод и канализација: Без вода корисниците од ул ицата Методија Митевски 3

ЈП Водовод и канализација: Без вода корисниците од ул ицата Методија Митевски 3

24 Март, 2020

Дик Фагус Пехчево и Мебел Инжинеринг Штип во целост го прекинуваат работниот процес

Дик Фагус Пехчево и Мебел Инжинеринг Штип во целост го прекинуваат работниот процес

23 Март, 2020

По иницијатива на дизајн сцената се изработуваат заштитни маски со визири за медицинските работници

По иницијатива на дизајн сцената се изработуваат заштитни маски со визири за медицинските работници

23 Март, 2020

ФИТР: За само 72 часа доставени над 500 предлог-решенија за полесно справување со кризата од КОВИД-19

ФИТР: За само 72 часа доставени над 500 предлог-решенија за полесно справување со кризата од КОВИД-19

23 Март, 2020

Поради дефект утре без вода корисниците на улиците Славка Недиќ,  Дане Крапчев и Дебарца

Поради дефект утре без вода корисниците на улиците Славка Недиќ, Дане Крапчев и Дебарца

23 Март, 2020

COTRUGLI виртуелно предавање: „Leading behind the Mask“

COTRUGLI виртуелно предавање: „Leading behind the Mask“

23 Март, 2020

Силк Роуд Банка ќе врши исплата на мартовски пензии на 25-ти март

Силк Роуд Банка ќе врши исплата на мартовски пензии на 25-ти март

23 Март, 2020