17 Септември, 2019
0.0194

Науме Стефановски, нов директор на „Агроплод“ – Ресен

Објавено во: Мои пари 15 Февруари, 2013

Собранието на акционери на „Агроплод“ го назначи Науме Стефановски за нов директор на компанијата, откако претходно беа отповикани досегашните директори. “Искрено ми е жал што пропаднаа изминатите 3-4 години, затоа што имав подготвено проекти во вредност од 35 милиони евра, кој требаше да се реализираат во Агроплод. Знаат, тие што работат со мене, дека тие проекти отидоа за БиХ. Ветувам дека оваа година и покрај кризната година ќе имаме 30% работа повеќе, а со тоа и инвестиции“, рече претседателот на концернот Свислион, Родољуб Драшковиќ, кој беше присутен на собранието на акционери.  

Можеби ќе ве интересира

Дефектот во Кондово е саниран

Дефектот во Кондово е саниран

Coca–Cola HBC и Пивара Скопје повторно прогласени за европски лидери во одржлив развој

Coca–Cola HBC и Пивара Скопје повторно прогласени за европски лидери во одржлив развој

Дефектот во Маџари е саниран

Дефектот во Маџари е саниран

Во Гостивар оформена ЕВН паралелка за средношколците од регионот

Во Гостивар оформена ЕВН паралелка за средношколците од регионот

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЈА ПРОДОЛЖУВА ПРОМОЦИЈАТА НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОВОЛНОСТИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЈА ПРОДОЛЖУВА ПРОМОЦИЈАТА НА СВОИТЕ ПРОИЗВОДИ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОВОЛНОСТИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ЦЕНАТА СКОКА ОД ЧАС В ЧАС: Нафтата поскапа за 20 отсто, планетата се тресе

ЦЕНАТА СКОКА ОД ЧАС В ЧАС: Нафтата поскапа за 20 отсто, планетата се тресе

Саниран дефектот во скопски Аеродром-сега има вода

Саниран дефектот во скопски Аеродром-сега има вода

Поради дефект нема вода на оваа улица во Аеродром

Поради дефект нема вода на оваа улица во Аеродром

Факти што не сме ги знаеле или сме ги заборавиле за браќата Манаки

Факти што не сме ги знаеле или сме ги заборавиле за браќата Манаки