15 Јуни, 2024
0.0407

Новогодишен портрет, Росана Сариќ Тодоровска: Најмногу се радував ако добиев подарок ист како на Маријана

Објавено во: Стил 30 Декември, 2023

Добивај вести на Viber

Најубавиот миг од  20023 година ми е...секој момент поминат со моето семејство во добро здравје.

Најмногу ме инспирираше... хуманоста, која иако е ретка, сепак сеуште постои и го разубавува ова време- невреме во кое живееме.

Најтешко ми беше...влошувањето на здравствената состојба на мојот татко и кога Маријана се врати во Австралија после краткиот престој тука.

Целиот текст на Женски магазин, овде