19 Април, 2018
0.1359

Оглас за дадилка кој го шокираше светот

Објавено во: Финансии 05 Јануари, 2018

Оглас за дадилка поставен на огласна табла во Сиднеј го шокираше светот. 

Се бара дадилка која после градинка ќе ги чува децата за 16 евра по час. 

Таа ќе има обврска децата од 4 и 8 години да ги чува од 14.45 до 18.15 часот во понеделник, вторник, среда и чеврток. 

Дадилката мора да има возачка дозвола и да ги зема децата од градинка и училиште. 

Но, се бара и девојката да може да обавува и домашни обврски, да готви, и да го средува домот. 

На огласот некој им пишал дека бараат премногу за тие пари, а дискусија се разви и на социјалните мрежи. 

Можеби ќе ве интересира

Германски аеродром бара работници

Германски аеродром бара работници

Кога ќе стартува и како ќе се вика порталот на кој ќе се гледа како се трошат јавните пари

Кога ќе стартува и како ќе се вика порталот на кој ќе се гледа како се трошат јавните пари

Атрактивни слободни места во две банки - Еве каде да аплицирате

Атрактивни слободни места во две банки - Еве каде да аплицирате

Финансии им одговори на обложувалниците: Мора да го заштитиме општеството и младината

Финансии им одговори на обложувалниците: Мора да го заштитиме општеството и младината

Резултати на акционерските друштва за 2017-та: Бетон Штип со загуба, Гранит со преполовена добивка

Резултати на акционерските друштва за 2017-та: Бетон Штип со загуба, Гранит со преполовена добивка

КОЈ ПЕРЕ ПАРИ ВО МАКЕДОНИЈА: Во една година сомнителни 232 трансакции

КОЈ ПЕРЕ ПАРИ ВО МАКЕДОНИЈА: Во една година сомнителни 232 трансакции

НЕ САКААТ ПЛАТА ОД 940 ЕВРА: Oдиме таму каде даваат 3500 евра

НЕ САКААТ ПЛАТА ОД 940 ЕВРА: Oдиме таму каде даваат 3500 евра

ГЕРМАНЦИТЕ ЌЕ ЗБЕСНАТ: Нема ништо од повисоките плати?

ГЕРМАНЦИТЕ ЌЕ ЗБЕСНАТ: Нема ништо од повисоките плати?

Bitcoin повторно е во игра, се враќаат лудите предвидувања

Bitcoin повторно е во игра, се враќаат лудите предвидувања