22 Март, 2018
0.1511

ПроКредит Банка со уникатна понуда: Станбени кредити со 10 години фиксна камата

Објавено во: Финансии 04 Декември, 2017

ПроКредит Банка воведува нова, уникатна и промотивна понуда за станбени кредити со фиксна каматна стапка до 10 години!

Промотивната кампања им овозможува на граѓаните станбен кредит со 0% провизија при исплата и фиксна каматната стапка за првите 10 години од 4%. Станбените кредити се со максимум рочност до 20 години, а по 10-тата година каматна стапка е варијабилна не пониска од 5,5% (5,2% + 6 месечен ЕУРИБОР).

Станбените кредити може да се одобрат за купување на нови станови/ градење куќи или рефинансирање на веќе постоечки кредити во други банки. Овие услови важат за сите заинтересирани лица со минимум месечни примања од 30.000 ден.

Повеќе информации на следниот линк .

Можеби ќе ве интересира

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани