24 Јануари, 2020
0.0159

Решен проблемот со сообраќајот кај Порта Влае

Објавено во: Мои пари 15 Февруари, 2013

Нормализиран сообраќајот кај Порта Влае. Како што информираат од општината Карпош, секторот за уредување на градежно земјиште и комунални работи воспоставил повторна комуникација меѓу сервисната улица, паралелна со булевар „Партизански одреди“ и улицата „Есперанто“, преку постојниот паркинг простор. Сообраќајната комуникација е направена со поставување бекатон плочки и павер елементи на коловозот, со што се овозможи непречен дотур на стоки и материјали до дуќаните и деловните простори во Порта Влае, но и пристап до паркингот, посочија од општина Карпош.

Можеби ќе ве интересира

Саниран дефектот на Бул. Асном 74 и 78 и водоснабдувањето е нормализирано

Саниран дефектот на Бул. Асном 74 и 78 и водоснабдувањето е нормализирано

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-FreeTMклима уреди на база на вештачка интелигенција

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-FreeTMклима уреди на база на вештачка интелигенција

Дефектот на водоводната мрежа во Пржино е саниран

Дефектот на водоводната мрежа во Пржино е саниран

Ми-Да Гранд Моторс - нов импортер на возила и резервни делови на Hyundai

Ми-Да Гранд Моторс - нов импортер на возила и резервни делови на Hyundai

Од 24 до 26 јануари Coffee and Tea Fest во Рамстор Мол

Од 24 до 26 јануари Coffee and Tea Fest во Рамстор Мол

Алкалоид со потврдени за ЕУ сертификати за добра производна пракса

Алкалоид со потврдени за ЕУ сертификати за добра производна пракса

IQOS ја создава иднината на тутунската индустрија

IQOS ја создава иднината на тутунската индустрија

Бесплатен водич чекор по чекор: Како да тргувате со цената на акциите

Бесплатен водич чекор по чекор: Како да тргувате со цената на акциите

Дефектот во Маџари саниран, водоснабдувањето нормализирано

Дефектот во Маџари саниран, водоснабдувањето нормализирано