12 Јули, 2020
0.0276

Стартува пролетната акција на „ХАЛКБАНК“-промовирање на новата кампања за население

Објавено во: Мои пари 05 Април, 2013

ХАЛКБАНК А.Д СКОПЈЕ веќе ја започна својата пролетна акција со промовирањето на новата кампања за население. Имено, новата кампања го промовира пакетот на производи кој се состои од следното, одобрение за користење до 3 плати лимит, исплата до 84 месеци на ненаменскиот потрошувачки кредит, со 7,7% каматна стапка, потоа добивате подарок кредитна и дебитна картичка. За овој пакет можете да аплицирате до 31 мај 2013 година. Пролетниот пакет на ХАЛКБАНК е наменет за приматели на плата во Банката и ги вклучува следните поволности: • Дозволен лимит до 6 месечни плати (до 3 плати лимит на трансакциска сметка и до 3 плати лимит на кредитна картичка); • Подарок VISA Electron и Maestro дебитна картичка; • Подарок VISA Classic и MasterCard револвинг кредитна картичка без членарина за првата година на користење; • Купување на рати без камата и собирање на БОНУС поени со VISA Classic и MasterCard револвинг кредитна картичка; • Попусти за купување со кредитните картички на Халкбанк низ цела Македонија; • Ненаменски потрошувачки кредит со ЕУР клаузула со годишна каматна стапка од 7,70% (*СВТ 8.83% ); • Ненаменски потрошувачки кредит со МКД клаузула со годишна каматна стапка од  9,40% (*СВТ 10,52%); • Користење на одлични депозитни производи; • Бесплатен увид во трансакциските сметки и кредити преку системот за Е-Банкарство кој нуди и извршување на сите видови денарски и девизни плаќања; • СМС известување за секоја направена трансакција со платежна картичка; • Автоматизирано плаќање на разни видови на плаќања со трајни налози (обврски по кредити, кредитни картички, плаќање на сметки, орочување на штедни влогови); *Врз висината на стапката на вкупни трошоци (СВТ) влијае рокот на враќање на кредитот, износот на кредитот, износот на трошоците за кредитот и висината на номиналната каматна стапка. За сите детали и услови за аплицирање за пролетниот пакет, обратете се во најблиската филијала на ХАЛКБАНК АД Скопје или на веб страницата на банката.

Можеби ќе ве интересира

Каде одат донираните средства од веб-платформата solidarnost.gov.mk?

Каде одат донираните средства од веб-платформата solidarnost.gov.mk?

Светот низ призмата на фотографии доставени до Huawei Next-Image Awards 2020

Светот низ призмата на фотографии доставени до Huawei Next-Image Awards 2020

Енергетска сиромаштија - Реалност за над 50 милиони домаќинства во ЕУ

Енергетска сиромаштија - Реалност за над 50 милиони домаќинства во ЕУ

НАГРАДНА ИГРА НА ПОДРАВКА: Во жарот на летото со Talianetta до супер парични награди

НАГРАДНА ИГРА НА ПОДРАВКА: Во жарот на летото со Talianetta до супер парични награди

Македонската компанија Brainster започнува со работа во Виена

Македонската компанија Brainster започнува со работа во Виена

Како поседувањето сопствен дом ќе ви помогне за подобра финансиска стабилност?

Како поседувањето сопствен дом ќе ви помогне за подобра финансиска стабилност?

Онлајн промоција на романот за деца „Изброј ги ѕвездите“ за хероизмот на Данците во спасувањето на Евреите во Втората светска војна

Онлајн промоција на романот за деца „Изброј ги ѕвездите“ за хероизмот на Данците во спасувањето на Евреите во Втората светска војна

Со маска, средство за дезинфекција и дистанца, ДИК со герила акција во Скопје повика на безбедно гласање!

Со маска, средство за дезинфекција и дистанца, ДИК со герила акција во Скопје повика на безбедно гласање!

Американската aгенција за храна и лекови: IQOS е производ со модифициран ризик

Американската aгенција за храна и лекови: IQOS е производ со модифициран ризик