22 Јули, 2019
0.0179

Таа може сѐ, таа заслужува сѐ, таа е мајка: Потрошувачки кредит за мајки со деца до 6 години

Објавено во: Мои пари 09 Мај, 2019

Да се биде мајка е најблагодарната, но и најтешката работа на светот. Свесни сте дека многу често ќе се запоставите себеси и своите потреби, само за да му дозволите сѐ на вашето најмило. 

Скоро секогаш фалат финансии за да може да уживате како што заслужувате. Токму за да ви помогне во таа цел, „Силк Роуд Банка“ ви го претставува единствениот потрошувачки необезбеден кредит „MАЈКА“ наменет за сите жени, односно мајки кои што имаат деца до 6 годишна возраст, со фиксна каматна стапка за првите 18 месеци од само 4.9% и American Express кредитна картичка!

Единствен услов е апликантот во моментот на аплицирање да имате дете не постаро од 6 години. Со секоја исплата на кредит во промотивниот период, добивате пакет производи за потребите на детето во вредност до 6.000,00 МКД.

За сите детали за овој единствен потрошувачки необезбеден кредит „Мајка“ може да се информирате на следниот линк - ТУКА , во експозитурите на банката или на електронската адреса: RetailSales@silkroadbank.com.mk .


Можеби ќе ве интересира

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

Сообраќајка затвори регионален пат

Сообраќајка затвори регионален пат

Само во ИутеКредит, пари достапни веднаш 24/7!

Само во ИутеКредит, пари достапни веднаш 24/7!

Најбараните боенки ова лето: Бојте и учете стихови за зеленчукот и овошјето

Најбараните боенки ова лето: Бојте и учете стихови за зеленчукот и овошјето

Квиз: Твојот карактер ја открива твојата идеална дестинација

Квиз: Твојот карактер ја открива твојата идеална дестинација

Нова сервисна кампања „Повеќе грижи за вас“ на Huawei во Северна Македонија

Нова сервисна кампања „Повеќе грижи за вас“ на Huawei во Северна Македонија

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Дефектот на ул. Палмиро Тољати е саниран

Дефектот на ул. Палмиро Тољати е саниран

Неколку улици во Ченто без вода за пиење

Неколку улици во Ченто без вода за пиење