28 Мај, 2024
0.0233

ЗА УСПЕШНИ БИЗНИС ПРИКАЗНИ: ВИП соба во Панорама Хотел & Спа

Објавено во: Мои пари 17 Март, 2023

Добивај вести на Viber

Хотел Панорама и СПА кој е лоциран во во прегратките на Крушевската корија овозможува организација на секаков вид на настани, поголеми, но и помали, за одреден круг на луѓе.

Модерна, софистицирана, создадена со многу љубов, VIP ROOM на Панорама Хотел и Спа е дел од хотелот кој нуди многу можности за сите оние кои сакаат да создадат моменти за паметење со својот поширок круг на пријатели и соработници.


Местоположбата на хотелот, и атрактивноста на градот Крушево, се одлично место за развивање на разни бизнис идеи, токму затоа е создадена и ВИП собата во која  може да се  организираат мали бизнис состаноци, разни работилници, но и деловни ручеци или вечери.

Со капацитет од 15 луѓе, во оваа соба може да се организираат и мали приватни забави и прослави.

ВИП собата во Хотел Панорама и СПА е место во кое се испишуваат успешни приказни и се создаваат моменти за паметење.

Повеќе детали за резервација на VIP ROOM и организација на мали приватни и корпоративни настани  може да  најдете на страната на Панорама Хотел и Спа.

*пр-објава

Можеби ќе ве интересира

Македонското актуарско здружение одбележа 20 години постоење

Македонското актуарско здружение одбележа 20 години постоење

БИЗНИСОТ СО ГРЦИЈА, СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СО МИЗО И СТАРТОТ НА НОВАТА ВЛАДА

БИЗНИСОТ СО ГРЦИЈА, СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СО МИЗО И СТАРТОТ НА НОВАТА ВЛАДА

Енергетска поддршка од Имлек протеин на Охрид ultra trail 2024

Енергетска поддршка од Имлек протеин на Охрид ultra trail 2024

Британската инвестиција во Северна Македонија, Salience Consulting, прави дополнителна инвестиција од 2 милиони евра во Скопје за проширување на тимот и купување на поголема канцеларија

Британската инвестиција во Северна Македонија, Salience Consulting, прави дополнителна инвестиција од 2 милиони евра во Скопје за проширување на тимот и купување на поголема канцеларија

Авантурата наречена Red Bull Can You Make It? 2024 е во полн ек!

Авантурата наречена Red Bull Can You Make It? 2024 е во полн ек!

Чоколадното млеко Моја кравица ги мотивираше најмладите рекреативци на „Охрид трчаТ“

Чоколадното млеко Моја кравица ги мотивираше најмладите рекреативци на „Охрид трчаТ“

Кои ВИ функции на S24 Ultra можете да ги имате и вие на вашиот Galaxy телефон?

Кои ВИ функции на S24 Ultra можете да ги имате и вие на вашиот Galaxy телефон?

Ново искуство при пазарување со советниците за убавина во dm дрогериите: стручни совети, одредување на типот на кожа и професионално шминкање

Ново искуство при пазарување со советниците за убавина во dm дрогериите: стручни совети, одредување на типот на кожа и професионално шминкање

ELENA LUKA HOME го промовираше ексклузивниот станбено-деловен комплекс FUTURA - репер за премиум домување

ELENA LUKA HOME го промовираше ексклузивниот станбено-деловен комплекс FUTURA - репер за премиум домување