23 Јули, 2019
0.0236

ФОТО: Дрвјата се сечат, никнува десеткатницата спроти „Бристол“

Објавено во: Мои пари 10 Октомври, 2012

Утрово граѓаните на Скопје беа непријатно изненадени од глетката во паркот пред хотелот „Бристол“, кога во работници на Паркови и зеленило, по налог на Градот ги отсекоа дрвјата поради изградба на уште една административна зграда. Според плановите, зградата ќе има десет ката и во неа ќе се преселат Централниот регистар, Комисијата за хартии од вредност, Агенцијата за супервизија, Регулаторната комисија за енергетика, М-НАВ, Агенцијата за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор, како и Фондот за осигурување на депозити. Еве како утрово изгледаше центарот на Скопје:
 

Можеби ќе ве интересира

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

Сообраќајка затвори регионален пат

Сообраќајка затвори регионален пат

Само во ИутеКредит, пари достапни веднаш 24/7!

Само во ИутеКредит, пари достапни веднаш 24/7!

Најбараните боенки ова лето: Бојте и учете стихови за зеленчукот и овошјето

Најбараните боенки ова лето: Бојте и учете стихови за зеленчукот и овошјето

Квиз: Твојот карактер ја открива твојата идеална дестинација

Квиз: Твојот карактер ја открива твојата идеална дестинација

Нова сервисна кампања „Повеќе грижи за вас“ на Huawei во Северна Македонија

Нова сервисна кампања „Повеќе грижи за вас“ на Huawei во Северна Македонија

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Дефектот на ул. Палмиро Тољати е саниран

Дефектот на ул. Палмиро Тољати е саниран

Неколку улици во Ченто без вода за пиење

Неколку улици во Ченто без вода за пиење