31 Март, 2020
0.0126

Корона Вирус

Филипче: Слетал авион од Брисел со луѓе кои имаат симптоми

Филипче: Слетал авион од Брисел со луѓе кои имаат симптоми

17 Март, 2020

БОНУС ЗА РАБОТА ОД ДОМА: Фејсбук дава по 1.000 долари

БОНУС ЗА РАБОТА ОД ДОМА: Фејсбук дава по 1.000 долари

17 Март, 2020

Филипче: Позитивни се 4 здравствени работници и сопруга на веќе потврден пациент

Филипче: Позитивни се 4 здравствени работници и сопруга на веќе потврден пациент

17 Март, 2020

ВО ЖИВО: Венко Филипче ќе информира за новите случаи на заразени со коронавирус

ВО ЖИВО: Венко Филипче ќе информира за новите случаи на заразени со коронавирус

17 Март, 2020

Министерство за здравство: Од тестирани 10, позитивни се 5

Министерство за здравство: Од тестирани 10, позитивни се 5

17 Март, 2020

Владата со детали за конвој автобуси кои пристигнуваат од Италија на Деве Баир

Владата со детали за конвој автобуси кои пристигнуваат од Италија на Деве Баир

17 Март, 2020

Арбен Аголи: Персоналот е позитивен, дебарската амбуланта во карантин

Арбен Аголи: Персоналот е позитивен, дебарската амбуланта во карантин

17 Март, 2020

Реџепи: Верниците во своите домови да го клањаат пладневниот намаз

Реџепи: Верниците во своите домови да го клањаат пладневниот намаз

17 Март, 2020

Уште една земја од регионот прогласи вонредна состојба

Уште една земја од регионот прогласи вонредна состојба

17 Март, 2020

Пауновски: Граѓаните пријавуваат дека некои објекти работат и ноќе

Пауновски: Граѓаните пријавуваат дека некои објекти работат и ноќе

17 Март, 2020

Филипоска Грашкоска: Покачувањето во аптеките било резултат на покачување на набавната  цена

Филипоска Грашкоска: Покачувањето во аптеките било резултат на покачување на набавната цена

17 Март, 2020

Во светот нови 14 илјади заразени со коронавирус, СЗО апелира: тестирајте ги сомнителните

Во светот нови 14 илјади заразени со коронавирус, СЗО апелира: тестирајте ги сомнителните

17 Март, 2020

ЗА ПАТНИЧКИ ЛЕТОВИ: Меѓународниот Аеродром Скопје ќе биде затворен од утре на полноќ

ЗА ПАТНИЧКИ ЛЕТОВИ: Меѓународниот Аеродром Скопје ќе биде затворен од утре на полноќ

17 Март, 2020

(ВИДЕО ВО ЖИВО) Нови заразени од коронавирус-Филипче со детали

(ВИДЕО ВО ЖИВО) Нови заразени од коронавирус-Филипче со детали

17 Март, 2020

(ФОТО) КОЈ САКА ДА ГИ ВИДИ, ЌЕ ПОЧЕКА: Најубавите европски градови пред коронавирусот и сега

(ФОТО) КОЈ САКА ДА ГИ ВИДИ, ЌЕ ПОЧЕКА: Најубавите европски градови пред коронавирусот и сега

17 Март, 2020

(ФОТО) Македонци од Швајцарија за Фактор: „Корона паника има и овде, маски и средства ни за лек“

(ФОТО) Македонци од Швајцарија за Фактор: „Корона паника има и овде, маски и средства ни за лек“

17 Март, 2020

Филипче: Уште тројца заболени утрово

Филипче: Уште тројца заболени утрово

17 Март, 2020

ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ: Тие се сега алфа и омега

ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ: Тие се сега алфа и омега

17 Март, 2020