31 Март, 2020
0.0091

Корона Вирус

Се гради монтажна болница со 130 кревети веднаш до Инфективна

Се гради монтажна болница со 130 кревети веднаш до Инфективна

28 Март, 2020

Шпанија повлече 9000 брзи тестови за Ковид-19 произведени во Кина како „несигурни“

Шпанија повлече 9000 брзи тестови за Ковид-19 произведени во Кина како „несигурни“

28 Март, 2020

Германија со неверојатна помош од 50 милијарди евра за самовработените и уметниците

Германија со неверојатна помош од 50 милијарди евра за самовработените и уметниците

28 Март, 2020

СТРАВ ОД КОРОНАВИРУС: Од Скопје заминале во викендички во Винце

СТРАВ ОД КОРОНАВИРУС: Од Скопје заминале во викендички во Винце

28 Март, 2020

ЦРН ДЕН ЗА ИТАЛИЈА: Починаа скоро 1.000 луѓе

ЦРН ДЕН ЗА ИТАЛИЈА: Починаа скоро 1.000 луѓе

27 Март, 2020

ПРИКАЗ ПО ОПШТИНИ: Во Карпош има најмногу заболени од Ковид 19

ПРИКАЗ ПО ОПШТИНИ: Во Карпош има најмногу заболени од Ковид 19

27 Март, 2020

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија влезе во НАТО, за Шекеринска денот ќе остане во историјата

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија влезе во НАТО, за Шекеринска денот ќе остане во историјата

27 Март, 2020

ОГРОМНИ ШТЕТИ: Коронавирусот економски ќе загрози најмалку 25 милиони луѓе

ОГРОМНИ ШТЕТИ: Коронавирусот економски ќе загрози најмалку 25 милиони луѓе

27 Март, 2020

ВАЖИ ЗА СЕКОЈА ФИРМА: Mоже да доставуваат фактури електронски

ВАЖИ ЗА СЕКОЈА ФИРМА: Mоже да доставуваат фактури електронски

27 Март, 2020

ФОТОГАЛЕРИЈА: Граѓаните никаде не одат без маски

ФОТОГАЛЕРИЈА: Граѓаните никаде не одат без маски

27 Март, 2020

ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ: Земјите од регионот и ЕУ договорија олеснување на трговијата на примарни производи

ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ: Земјите од регионот и ЕУ договорија олеснување на трговијата на примарни производи

27 Март, 2020

РАБОТА ВО ФАБРИКИТЕ ЗА ВИКЕНД: Работниците ќе одат со посебни дозволи

РАБОТА ВО ФАБРИКИТЕ ЗА ВИКЕНД: Работниците ќе одат со посебни дозволи

27 Март, 2020

Три деца се заразени со коронавирусот

Три деца се заразени со коронавирусот

27 Март, 2020

Филипче ќе бара решение како работниците без тест да се вратат на работа

Филипче ќе бара решение како работниците без тест да се вратат на работа

27 Март, 2020

Филипче: Заводот за рехабилитација во Козле од понеделник најверојатно ќе биде затворен

Филипче: Заводот за рехабилитација во Козле од понеделник најверојатно ќе биде затворен

27 Март, 2020

Филипче: Во критична состојба се седум пациенти

Филипче: Во критична состојба се седум пациенти

27 Март, 2020

Директорот на штипската болница порача: Ако сте имале контакт со заболен, не се расшетувајте

Директорот на штипската болница порача: Ако сте имале контакт со заболен, не се расшетувајте

27 Март, 2020

ШТО КАЖА НОБЕЛОВЕЦОТ КОЈ ТОЧНО ГО ПРЕДВИДЕ ШИРЕЊЕТО: Во следните два месеци ризикот од смрт е удвоен, но не е страшно

ШТО КАЖА НОБЕЛОВЕЦОТ КОЈ ТОЧНО ГО ПРЕДВИДЕ ШИРЕЊЕТО: Во следните два месеци ризикот од смрт е удвоен, но не е страшно

27 Март, 2020