11 Јули, 2020
0.0414

Корона Вирус

Пандемијата и ограничувањата за патување ќе го живнат селскиот туризам

Пандемијата и ограничувањата за патување ќе го живнат селскиот туризам

04 Јули, 2020

БРОЈКАТА РАСТЕ: Заболени од коронавирус се повеќе од 11 милиони во светот

БРОЈКАТА РАСТЕ: Заболени од коронавирус се повеќе од 11 милиони во светот

03 Јули, 2020

Антималаричен лек им помогнал на заболените од коронавирусот

Антималаричен лек им помогнал на заболените од коронавирусот

03 Јули, 2020

ПАНДЕМИЈАТА ГИ ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА: Повеќе од 3.500 невработени имаме во јуни

ПАНДЕМИЈАТА ГИ ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА: Повеќе од 3.500 невработени имаме во јуни

03 Јули, 2020

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Засега нема затворање на границите кон Србија и Косово, денес нови 7 жртви на вирусот

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Засега нема затворање на границите кон Србија и Косово, денес нови 7 жртви на вирусот

03 Јули, 2020

ВО КРИЗА ПОРАДИ ПАНДЕМИЈАТА: Руската економија е на колена

ВО КРИЗА ПОРАДИ ПАНДЕМИЈАТА: Руската економија е на колена

03 Јули, 2020

Филипче: Границите остануваат отворени додека не се добијат информации за епидемиолошката слика од соседите

Филипче: Границите остануваат отворени додека не се добијат информации за епидемиолошката слика од соседите

03 Јули, 2020

Стравот од втор бран на коронавирус ги „урна“ цените на нафтата

Стравот од втор бран на коронавирус ги „урна“ цените на нафтата

03 Јули, 2020

Шведска сепак профитираше од тоа што не воведе карантин

Шведска сепак профитираше од тоа што не воведе карантин

03 Јули, 2020

Нова верзија на коронавирус се шири низ целиот свет

Нова верзија на коронавирус се шири низ целиот свет

03 Јули, 2020

ПОЗИТИВНА НА КОВИД -19: Директорката на кумановската болница соопшти дека се заразила

ПОЗИТИВНА НА КОВИД -19: Директорката на кумановската болница соопшти дека се заразила

03 Јули, 2020

КОРОНАТА ЗА НИВ МОЖЕ ДА БИДЕ ФАТАЛНА: СЗО им порача на пушачите да се откажат од цигарите

КОРОНАТА ЗА НИВ МОЖЕ ДА БИДЕ ФАТАЛНА: СЗО им порача на пушачите да се откажат од цигарите

02 Јули, 2020

СРБИТЕ ЌЕ КАЗНУВААТ: Рестораните и кафулињата се затвораат

СРБИТЕ ЌЕ КАЗНУВААТ: Рестораните и кафулињата се затвораат

02 Јули, 2020

ФАКТОР НА ДЕНОТ: За едно деноноќие дури 15 починати, можно е затворање на границата кон Србија и Косово

ФАКТОР НА ДЕНОТ: За едно деноноќие дури 15 починати, можно е затворање на границата кон Србија и Косово

02 Јули, 2020

ЗЕМЈИ СО 130.000 ПОЧИНАТИ, НО И БЕЗ ПОЧИНАТИ: Зошто има толкави разлики?

ЗЕМЈИ СО 130.000 ПОЧИНАТИ, НО И БЕЗ ПОЧИНАТИ: Зошто има толкави разлики?

02 Јули, 2020

Двајца од заразените починале дома

Двајца од заразените починале дома

02 Јули, 2020

До крајот на август Македонците нема да можат да патуваат во Шведска

До крајот на август Македонците нема да можат да патуваат во Шведска

02 Јули, 2020

ИЗУМ НА БУГАРСКИ ИСТРАЖУВАЧИ: Создаден е робот за дезинфекција

ИЗУМ НА БУГАРСКИ ИСТРАЖУВАЧИ: Создаден е робот за дезинфекција

02 Јули, 2020