31 Март, 2020
0.0087

Корона Вирус

Принцот Чарлс позитивен на тестот за корона вирус

Принцот Чарлс позитивен на тестот за корона вирус

25 Март, 2020

Британците развиваат тест на здив кој ловот на коронавирус ќе го направи брз: Новата технологија фунционира како уредот за алко-тест

Британците развиваат тест на здив кој ловот на коронавирус ќе го направи брз: Новата технологија фунционира како уредот за алко-тест

25 Март, 2020

ВНИМАТЕЛНО И ВО МАРКЕТИТЕ: Одржувајте најмалку два метра растојание од другите

ВНИМАТЕЛНО И ВО МАРКЕТИТЕ: Одржувајте најмалку два метра растојание од другите

25 Март, 2020

ИСКРЕНА ПРИКАЗНА НА ДОКТОРКАТА ОД КУМАНОВО: КОВИД-19 не е шега, болеста не треба да се крие

ИСКРЕНА ПРИКАЗНА НА ДОКТОРКАТА ОД КУМАНОВО: КОВИД-19 не е шега, болеста не треба да се крие

25 Март, 2020

Германија е прва земја што прифати италијански пациенти

Германија е прва земја што прифати италијански пациенти

25 Март, 2020

Близу половина милион новозаразени во светот: Италија и Шпанија повторно со најголем број починати

Близу половина милион новозаразени во светот: Италија и Шпанија повторно со најголем број починати

25 Март, 2020

2.100 Граѓани од странство ќе бидат вратени со чартер летови

2.100 Граѓани од странство ќе бидат вратени со чартер летови

25 Март, 2020

Коронавирусот ги потроши топломерите и парацетамолот: Македонци од Лондон сведочат за Фактор

Коронавирусот ги потроши топломерите и парацетамолот: Македонци од Лондон сведочат за Фактор

25 Март, 2020

АКО НЕКОЈ ИМА СИМПТОМИ: Закажување за тестирање преку матичните лекари

АКО НЕКОЈ ИМА СИМПТОМИ: Закажување за тестирање преку матичните лекари

25 Март, 2020

СВАДБЕНИТЕ ПРОСЛАВИ ОТКАЖАНИ:  Што е со склучувањето бракови додека трае вонредната состојба?

СВАДБЕНИТЕ ПРОСЛАВИ ОТКАЖАНИ: Што е со склучувањето бракови додека трае вонредната состојба?

25 Март, 2020

ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА ВО ОХРИД ЗАТВОРЕНА: Персоналот бил во контакт со заразено лице со коронавирусот

ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА ВО ОХРИД ЗАТВОРЕНА: Персоналот бил во контакт со заразено лице со коронавирусот

25 Март, 2020

КОМБИНИРАНА ТЕРАПИЈА: Со хлоркинин и азитромицин од денеска ќе се лекуваат болните од коронавирус

КОМБИНИРАНА ТЕРАПИЈА: Со хлоркинин и азитромицин од денеска ќе се лекуваат болните од коронавирус

25 Март, 2020

НОВА ОДЛУКА: Се запира извршувањето до 30 јуни

НОВА ОДЛУКА: Се запира извршувањето до 30 јуни

24 Март, 2020

Филипче: МАЛМЕД ja одобри комбинацијата на терапија за пациентите заболени од коронавирусот

Филипче: МАЛМЕД ja одобри комбинацијата на терапија за пациентите заболени од коронавирусот

24 Март, 2020

ФОНД ЗА СИРОМАШНИ ЗЕМЈИ: Норвешка бара донатори

ФОНД ЗА СИРОМАШНИ ЗЕМЈИ: Норвешка бара донатори

24 Март, 2020

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија ги почнува преговорите со ЕУ, а од утре Куманово е во карантин

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија ги почнува преговорите со ЕУ, а од утре Куманово е во карантин

24 Март, 2020

AMЕРИКА ПРЕД УЖАСЕН ИЗБОР: Долари или куп мртви од коронавирус

AMЕРИКА ПРЕД УЖАСЕН ИЗБОР: Долари или куп мртви од коронавирус

24 Март, 2020

КУМАНОВО: Забрана за влез и излез со градски, меѓуградски и железнички патнички јавен превоз

КУМАНОВО: Забрана за влез и излез со градски, меѓуградски и железнички патнички јавен превоз

24 Март, 2020