31 Март, 2020
0.0103

Корона Вирус

Регистриран заразен со Ковид 19 во Тетово

Регистриран заразен со Ковид 19 во Тетово

26 Март, 2020

Филипче: Засега имаме тројца излекувани и тројца починати пациенти

Филипче: Засега имаме тројца излекувани и тројца починати пациенти

26 Март, 2020

ВО ЖИВО: Прес - конференција на министерот Филипче

ВО ЖИВО: Прес - конференција на министерот Филипче

26 Март, 2020

СОСЕДИТЕ ЌЕ ИЗВЕЗАТ БРАШНО: 4.000 тони ќе завршат кај нас и кај Црногорците

СОСЕДИТЕ ЌЕ ИЗВЕЗАТ БРАШНО: 4.000 тони ќе завршат кај нас и кај Црногорците

26 Март, 2020

Нови 24 заразени со коронавирусот, вкупната бројка достигна 201 лице

Нови 24 заразени со коронавирусот, вкупната бројка достигна 201 лице

26 Март, 2020

ПАНДЕМИЈАТА НЕМА КРАЈ: Досега 490.000 заразени со коронавирусот

ПАНДЕМИЈАТА НЕМА КРАЈ: Досега 490.000 заразени со коронавирусот

26 Март, 2020

Синдикатот за здравство ќе купува маски за здравствените установи

Синдикатот за здравство ќе купува маски за здравствените установи

26 Март, 2020

ЛОНДОН: Мајка на три деца почина од вирусот, не била приоритет

ЛОНДОН: Мајка на три деца почина од вирусот, не била приоритет

26 Март, 2020

ЧЕТИРИ НАЧИНИ КАКО ЌЕ ЗАВРШИ ПАНДЕМИЈАТА - кеде демне најголемата опасност

ЧЕТИРИ НАЧИНИ КАКО ЌЕ ЗАВРШИ ПАНДЕМИЈАТА - кеде демне најголемата опасност

26 Март, 2020

САМИТ НА ЕУ: Лидерите на видеоконференција во заедничка борба против Ковид-19

САМИТ НА ЕУ: Лидерите на видеоконференција во заедничка борба против Ковид-19

26 Март, 2020

(ВИДЕО) НЕДОСТИЖНИТЕ КИНЕЗИ-пронајдоа најефикасен начин за дезинфекција

(ВИДЕО) НЕДОСТИЖНИТЕ КИНЕЗИ-пронајдоа најефикасен начин за дезинфекција

26 Март, 2020

Да се нападне вирусот, порача СЗО

Да се нападне вирусот, порача СЗО

26 Март, 2020

Работодавците им бараат потврди, матичните лекари не може да им закажат тестирање

Работодавците им бараат потврди, матичните лекари не може да им закажат тестирање

26 Март, 2020

ГЕРМАНСКИ ЕКСПЕРТ ГО ЗАЧУДИ СВЕТОТ: Нешто чудно се случува, коронавирусот не се донесува така

ГЕРМАНСКИ ЕКСПЕРТ ГО ЗАЧУДИ СВЕТОТ: Нешто чудно се случува, коронавирусот не се донесува така

26 Март, 2020

УШТЕ ЕДНА ЗАБРАНА: Нема движње од 16 до 05 часот за викендите

УШТЕ ЕДНА ЗАБРАНА: Нема движње од 16 до 05 часот за викендите

26 Март, 2020

Пернар: Колку подолго ќе траат мерките за карантин, повеќе време ќе треба кризата да помине

Пернар: Колку подолго ќе траат мерките за карантин, повеќе време ќе треба кризата да помине

26 Март, 2020

Излезе фантомски список со Македонците кои се враќаат од Малта со чартерот на Владата

Излезе фантомски список со Македонците кои се враќаат од Малта со чартерот на Владата

26 Март, 2020

СЕ ЗАТВОРААТ ГРАНИЦИ, КАФУЛИЊА, РЕСТОРАНИ: Албанија прогласи вонредна состојба

СЕ ЗАТВОРААТ ГРАНИЦИ, КАФУЛИЊА, РЕСТОРАНИ: Албанија прогласи вонредна состојба

25 Март, 2020