20 Септември, 2019
0.0181

Мобилните комбиња на УЈП, од понеделник во Аеродром

Објавено во: Мои пари 02 Февруари, 2013

Во понеделник (4 февруари), пред зградата на Управата за јавни приходи (УЈП) пред Општина Аеродром ќе бидат поставени мобилни даночни шалтери. Преку опремено комбе како даночна канцеларија, граѓаните и фирмите , ќе имаат можност да ги добијат сите даночни услуги и информации, поточно да ги достават сите видови даночни пријави и да ги подигнат сите документи што ги издава УЈП. Целта на оваа активност на УЈП е да се овозможи достапност на услугите, како и да се зголеми ефикасноста и ефективноста на мобилните даночни шалтери и на тој начин да се задоволат потребите на граѓаните и правните субјекти.  

Можеби ќе ве интересира

Уличниот дефект на ул. Славка Недиќ 1 е завршен

Уличниот дефект на ул. Славка Недиќ 1 е завршен

Славој Жижек: Што гори во амазонските шуми?

Славој Жижек: Што гори во амазонските шуми?

ЕВН дел од вежбата „Национален одговор 2019“

ЕВН дел од вежбата „Национален одговор 2019“

Учество во сообраќајот со електричен тротинет – кој, како, кога, дали....?

Учество во сообраќајот со електричен тротинет – кој, како, кога, дали....?

Волшебно фломастерче: Научете ги броевите, вежбајте, пишувајте и бришете

Волшебно фломастерче: Научете ги броевите, вежбајте, пишувајте и бришете

Гурга Георгиева урива рекорди: Најчестата добитничка на грепки ја раскажа приказната

Гурга Георгиева урива рекорди: Најчестата добитничка на грепки ја раскажа приказната

Деловна клима за ИКТ индустрија - Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?

Деловна клима за ИКТ индустрија - Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?

Амбасадорката на САД се вклучи во проектот на Пивара Скопје за доедукација на младите за нивно полесно вработување

Амбасадорката на САД се вклучи во проектот на Пивара Скопје за доедукација на младите за нивно полесно вработување

Нов производ на Volvo Cars Macedonia

Нов производ на Volvo Cars Macedonia