22 Март, 2018
0.1448

ПОНУДА ЗА ГЕРМАНИЈА: Плаќаат сместување, пат и 12 евра по час

Објавено во: Финансии 09 Август, 2017

Германската компанија MT Montage бара заварувачи и електричари, на кои ќе им покрие трошоци за сместување, пат и 12 евра по час. 

Тие поставуваат услов работникот да има најмалку три до четири години искуство. 

Почетната цена е 12 евра по час за заварувачи и 8 евра за електричари. 

Постои можност понатаму цената за работен час да се зголеми. 

Доколку работникот нема соодветен сертификат, компанијата ќе го финансира истиот. 

Опрема за работа ќе биде обезбедена, а пријавувањето трае до 11 август. 

Можеби ќе ве интересира

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани