29 Ноември, 2021
0.0246

РАТКО И СТОЈАНЧЕ СЕ ПОДНОВИЈА СО ЕЛЕКТРОТРОТИНЕТИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ

Објавено во: Анализа 03 Ноември, 2021

Полека, но сигурно, го завршуваме кругот со среќни добитници од првото коло на  наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ на Видеолотарија Касинос Австрија. Првото коло од наградната игра на  единствената платформата за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk,  донесе 70 стокови и парични награди, а меѓу нив се и новите електротротинети кои ќе ги возат Стојанче Манов и Ратко Танески.

Игор Стефановски Иџе беше домаќинот кој во име на Видеолотарија Касинос Австрија, го дочека Ратко Танески за да му ја додели освоената награда. Танески ја освои награда во категоријата  спортско обложување на единствената платформата за интернет обложување во земјава, 2win.mk.

И среќната приказна на Стојанче Манов е слична. Наградата ја освоил во категоријата спортско обложување, со надеж дека ќе може да се радува на Мерцедесот на крајот од наградната игра.

Видеолотарија Касинос Австрија и во второто, како и во првото коло од ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ, доделува вкупно шест скутери, осум велосипеди, 10 електрични тротинети и уште многу парични награди, еднакво поделени во двете категории, обложување и видеолотариски игри.

Наградната играта има пет месечни кола, заклучно до 31 јануари 2022 година и ќе кулминира со доделувањето на два автомобили Мерцедес, покрај останатите 420 награди.  

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно