05 Јуни, 2020
0.0670

Следете Македонска берза на Фактор!

Објавено во: Мои пари 22 Октомври, 2012

Од денеска сите трансакции на Македонската берза ќе можете во реално време да ги следите на ФАКТОР. Нашиот интерес е  збогатување на сите информации што се поврзани со бизнисот и економијата, па оттаму во соработка со Македонска берза, одлучивме да придонесеме за развој и на овој сегмент, кој во последните години се наоѓа во своевидна стагнација, во каква што, впрочем е и македонската економија. Сепак, атрактивноста на фирмите и ниските цени на акциите на компаниите што котираат на берзата создаваат услови за оптимистички најави за идно раздвижување на пазарот на хартии од вредност. ФАКТОР Ви посакува добри проценки, паметни одлуки и убави добивки!    

Можеби ќе ве интересира

СУПЕР ОНЛАЈН ПОПУСТ ДО 50% ОД 5-7 ЈУНИ

СУПЕР ОНЛАЈН ПОПУСТ ДО 50% ОД 5-7 ЈУНИ

Матурантката Хана Селмани ќе учи на Њујорк универзитетот во Абу Даби со целосна стипендија

Матурантката Хана Селмани ќе учи на Њујорк универзитетот во Абу Даби со целосна стипендија

ЗАПОЧНА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС

ЗАПОЧНА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС

Дали полициските службеници ги казнуваат колегите кога ќе прекршат закон!?

Дали полициските службеници ги казнуваат колегите кога ќе прекршат закон!?

Нов Битолски сладолед: Полн млечен вкус збогатен со 10 витамини

Нов Битолски сладолед: Полн млечен вкус збогатен со 10 витамини

HalkEco Хронометар 10KM ќе се трча со примена на мерки за заштита од коронавирусот

HalkEco Хронометар 10KM ќе се трча со примена на мерки за заштита од коронавирусот

Д-р Филип Станковиќ – научник од Македонија кој работи на развој на иновативни производи во тутунската индустрија

Д-р Филип Станковиќ – научник од Македонија кој работи на развој на иновативни производи во тутунската индустрија

Од аквадукт од 1900 г.п.н.е до модерна инвертер клима! Еден македонски бренд го следи модерниот развој!

Од аквадукт од 1900 г.п.н.е до модерна инвертер клима! Еден македонски бренд го следи модерниот развој!

ИДНИНАТА ЗА ЕКОНОМИЧЕН БУМ: Топлински пумпи за ладење и греење

ИДНИНАТА ЗА ЕКОНОМИЧЕН БУМ: Топлински пумпи за ладење и греење