07 Декември, 2019
0.1482

Свет

ГЕРМАНИЈА АТРАКТИВНА ЗА ЖИВОТ: Од овие пет земји најмногу луѓе се доселуваат

ГЕРМАНИЈА АТРАКТИВНА ЗА ЖИВОТ: Од овие пет земји најмногу луѓе се доселуваат

07 Ноември, 2019

НАСИЛНИ ПРОТЕСТИ: Нови жртви во Багдад

НАСИЛНИ ПРОТЕСТИ: Нови жртви во Багдад

07 Ноември, 2019

(ФОТО) ОТВОРЕН ЗА ЈАВНОСТА: Oва е тунелот изграден од луѓе кои побегнале во западен Берлин

(ФОТО) ОТВОРЕН ЗА ЈАВНОСТА: Oва е тунелот изграден од луѓе кои побегнале во западен Берлин

07 Ноември, 2019

Лажен аларм создаде паника на аеродромот во Амстердам

Лажен аларм создаде паника на аеродромот во Амстердам

06 Ноември, 2019

(ВИДЕО) ПАНИКА НА АЕРОДРОМ ВО АМСТЕРДАМ: Се работи за заложничка драма?

(ВИДЕО) ПАНИКА НА АЕРОДРОМ ВО АМСТЕРДАМ: Се работи за заложничка драма?

06 Ноември, 2019

Оние кои купиле државјанства од оваа земја сега ќе ги изгубат

Оние кои купиле државјанства од оваа земја сега ќе ги изгубат

06 Ноември, 2019

(ВИДЕО) ЗАПАЛЕНИ ДВЕ ПОЛИЦАЈКИ НА ПРОТЕСТИ: Oва видео го обиколи светот

(ВИДЕО) ЗАПАЛЕНИ ДВЕ ПОЛИЦАЈКИ НА ПРОТЕСТИ: Oва видео го обиколи светот

06 Ноември, 2019

(ВИДЕО) ГО ПРЕЖИВЕА МАСАКРОТ ВО МЕКСИКО: Одел пеш 23 километри за да бара пoмош

(ВИДЕО) ГО ПРЕЖИВЕА МАСАКРОТ ВО МЕКСИКО: Одел пеш 23 километри за да бара пoмош

06 Ноември, 2019

ШПАНИЈА НА НОЗЕ - Протести за ниски пресуди за силувачи на 14 годишно девојче

ШПАНИЈА НА НОЗЕ - Протести за ниски пресуди за силувачи на 14 годишно девојче

05 Ноември, 2019

СО РАБОТА ОД САМО ЧЕТИРИ ДЕНА - Продуктивноста во Мајкрософт скокна за 40 отсто

СО РАБОТА ОД САМО ЧЕТИРИ ДЕНА - Продуктивноста во Мајкрософт скокна за 40 отсто

05 Ноември, 2019

(ВИДЕО) НУДАТ БЕСПЛАТНИ КУЌИ: Оние семејства кои ќе добијат деца имаат право на бонус

(ВИДЕО) НУДАТ БЕСПЛАТНИ КУЌИ: Оние семејства кои ќе добијат деца имаат право на бонус

04 Ноември, 2019

ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ЗА КАМИОНОТ НА СМРТТА: Уапсени се луѓе во Виетнам

ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ЗА КАМИОНОТ НА СМРТТА: Уапсени се луѓе во Виетнам

04 Ноември, 2019

(ВИДЕО) НЕ СЕ ГЛЕДА ОД СМОГ: Во Њу Делхи луѓето ќе работат од дома, а се воведува и пар - непар

(ВИДЕО) НЕ СЕ ГЛЕДА ОД СМОГ: Во Њу Делхи луѓето ќе работат од дома, а се воведува и пар - непар

04 Ноември, 2019

ВРСКА СО ВРАБОТЕНА НЕ СЕ ПРОСТУВА: Мекдоналдс го отпушти извршниот директор

ВРСКА СО ВРАБОТЕНА НЕ СЕ ПРОСТУВА: Мекдоналдс го отпушти извршниот директор

04 Ноември, 2019

(ВИДЕО) ЗАТВОРЕНИ УЧИЛИШТА: Прогласена е криза во најзагадениот град на светот

(ВИДЕО) ЗАТВОРЕНИ УЧИЛИШТА: Прогласена е криза во најзагадениот град на светот

01 Ноември, 2019

(ВИДЕО) ТОКСИЧНО ДОБРЕДОЈДЕ ЗА МЕРКЕЛ ВО ИНДИЈА: Свечено дочекана и покрај загадениот воздух

(ВИДЕО) ТОКСИЧНО ДОБРЕДОЈДЕ ЗА МЕРКЕЛ ВО ИНДИЈА: Свечено дочекана и покрај загадениот воздух

01 Ноември, 2019

(ВИДЕО) ИМА ЧЕТИРИ ДЕЦА И БИЛ АРМИСКИ ВОЈНИК:  Детали за шеикот кој делеше подароци во БиХ

(ВИДЕО) ИМА ЧЕТИРИ ДЕЦА И БИЛ АРМИСКИ ВОЈНИК: Детали за шеикот кој делеше подароци во БиХ

31 Октомври, 2019

(ВИДЕО) ПРАВЕЛ ПОЈАДОК НА БОЦА ВО ВОЗ: Предизвика пожар во кој загинаа над 70 луѓе

(ВИДЕО) ПРАВЕЛ ПОЈАДОК НА БОЦА ВО ВОЗ: Предизвика пожар во кој загинаа над 70 луѓе

31 Октомври, 2019