12 Јули, 2020
0.1537

Свет

Европска земја го укинува носењето маски на 1 јули

Европска земја го укинува носењето маски на 1 јули

19 Јуни, 2020

СЗО: До крајот на годината ќе има стотици милиони дози од вакцината против Ковид-19

СЗО: До крајот на годината ќе има стотици милиони дози од вакцината против Ковид-19

19 Јуни, 2020

7.000 ЛУЃЕ ОДАТ ВО КАРАНТИН: Се појавија две големи жаришта на коронавирусот во Германија

7.000 ЛУЃЕ ОДАТ ВО КАРАНТИН: Се појавија две големи жаришта на коронавирусот во Германија

18 Јуни, 2020

Ги погоди силен земјотрес, а сега ги очекува цунами

Ги погоди силен земјотрес, а сега ги очекува цунами

18 Јуни, 2020

(ВИДЕО) ВО ДИЖОН КАКО ВО СИРИЈА: Емигрантски банди се пресметуваат

(ВИДЕО) ВО ДИЖОН КАКО ВО СИРИЈА: Емигрантски банди се пресметуваат

17 Јуни, 2020

КИНА НЕМА ДА УВЕЗУВА ЗАМРЗНАТО МЕСО: На него вирусот може да опстои и до три месеци

КИНА НЕМА ДА УВЕЗУВА ЗАМРЗНАТО МЕСО: На него вирусот може да опстои и до три месеци

17 Јуни, 2020

ДЕКСАМЕТАЗОНОТ ВЕДНАШ ДА ВЛЕЗЕ ВО ТЕРАПЕВТСКИ ТРЕТМАН: СЗО ги обновува упатствата заради овој лек

ДЕКСАМЕТАЗОНОТ ВЕДНАШ ДА ВЛЕЗЕ ВО ТЕРАПЕВТСКИ ТРЕТМАН: СЗО ги обновува упатствата заради овој лек

17 Јуни, 2020

Го преживеала коронавирусот, а потоа добила вртоглави сметки од болницата

Го преживеала коронавирусот, а потоа добила вртоглави сметки од болницата

16 Јуни, 2020

НИКАКО БЕЗ МАСКА ВО АВИОН: Стјуардесите ќе ги опоменуваат патниците

НИКАКО БЕЗ МАСКА ВО АВИОН: Стјуардесите ќе ги опоменуваат патниците

16 Јуни, 2020

ЕКСПЕРТИ ТВРДАТ: Евтин лек може да помогне во борбата со коронавирусот

ЕКСПЕРТИ ТВРДАТ: Евтин лек може да помогне во борбата со коронавирусот

16 Јуни, 2020

Германците и Французите најдарежливи во корона-кризата, но која е третата најсолидарна земја од ЕУ?

Германците и Французите најдарежливи во корона-кризата, но која е третата најсолидарна земја од ЕУ?

14 Јуни, 2020

Треба да плати 1,1 милиони долари на болницата: Оздравен пациент од коронавирус во Сиетл, САД

Треба да плати 1,1 милиони долари на болницата: Оздравен пациент од коронавирус во Сиетл, САД

13 Јуни, 2020

Норвешка ги отвори границите за соседите, освен за Шведска

Норвешка ги отвори границите за соседите, освен за Шведска

13 Јуни, 2020

СЗО: Две третини од случаите на Ковид-19 доаѓаат од Северна, Јужна Америка и Азија

СЗО: Две третини од случаите на Ковид-19 доаѓаат од Северна, Јужна Америка и Азија

12 Јуни, 2020

НЕМАЛО НИТУ ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО КОРОНА: Град во Италија нуди куќи за едно евро

НЕМАЛО НИТУ ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО КОРОНА: Град во Италија нуди куќи за едно евро

12 Јуни, 2020

НОВО ПРАВИЛО ЗА СЛУЖБЕНИЦИТЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА: Да патуваат со воз, наместо со авион

НОВО ПРАВИЛО ЗА СЛУЖБЕНИЦИТЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА: Да патуваат со воз, наместо со авион

12 Јуни, 2020

ПОСЛЕДИЦА НА ПАНДЕМИЈАТА: По две децении ќе порасне бројот на деца принудени да работат

ПОСЛЕДИЦА НА ПАНДЕМИЈАТА: По две децении ќе порасне бројот на деца принудени да работат

12 Јуни, 2020

Во Шведска рекорден број на нови позитивни на Ковид -19

Во Шведска рекорден број на нови позитивни на Ковид -19

11 Јуни, 2020