05 Април, 2020
0.1559

Свет

Британците развиваат тест на здив кој ловот на коронавирус ќе го направи брз: Новата технологија фунционира како уредот за алко-тест

Британците развиваат тест на здив кој ловот на коронавирус ќе го направи брз: Новата технологија фунционира како уредот за алко-тест

25 Март, 2020

Германија е прва земја што прифати италијански пациенти

Германија е прва земја што прифати италијански пациенти

25 Март, 2020

Близу половина милион новозаразени во светот: Италија и Шпанија повторно со најголем број починати

Близу половина милион новозаразени во светот: Италија и Шпанија повторно со најголем број починати

25 Март, 2020

Коронавирусот ги потроши топломерите и парацетамолот: Македонци од Лондон сведочат за Фактор

Коронавирусот ги потроши топломерите и парацетамолот: Македонци од Лондон сведочат за Фактор

25 Март, 2020

AMЕРИКА ПРЕД УЖАСЕН ИЗБОР: Долари или куп мртви од коронавирус

AMЕРИКА ПРЕД УЖАСЕН ИЗБОР: Долари или куп мртви од коронавирус

24 Март, 2020

Најголемата земја во светот има помалку заразени од коронавирус отколку Луксембург: Путин воведе мерки на почетокот на епидемијата што потсетуваат на некои дамнешни времиња

Најголемата земја во светот има помалку заразени од коронавирус отколку Луксембург: Путин воведе мерки на почетокот на епидемијата што потсетуваат на некои дамнешни времиња

24 Март, 2020

Рапидно се зголемува продажбата на оружје за самоодбрана во Унгарија

Рапидно се зголемува продажбата на оружје за самоодбрана во Унгарија

24 Март, 2020

КИНА СЕ ОСЛОБОДУВА ОД КАРАНТИНОТ: Луѓето ќе почнат да патуваат

КИНА СЕ ОСЛОБОДУВА ОД КАРАНТИНОТ: Луѓето ќе почнат да патуваат

24 Март, 2020

(ВИДЕО) БОРИС ЏОНСОН ОДЛУЧИ: Во карантин и Велика Британија

(ВИДЕО) БОРИС ЏОНСОН ОДЛУЧИ: Во карантин и Велика Британија

24 Март, 2020

МЕРКЕЛ РАБОТИ ОД ДОМА: Таа направи тест за коронавирус

МЕРКЕЛ РАБОТИ ОД ДОМА: Таа направи тест за коронавирус

23 Март, 2020

НОВО ЖАРИШТЕ ВО ЕВРОПА: Оваа земја ја „надмина“ Италија

НОВО ЖАРИШТЕ ВО ЕВРОПА: Оваа земја ја „надмина“ Италија

23 Март, 2020

СВЕТСКИОТ БРОЈАЧ НЕ ЗАСТАНУВА: 15.000 починати и над 350.000 заразени со коронавирусот

СВЕТСКИОТ БРОЈАЧ НЕ ЗАСТАНУВА: 15.000 починати и над 350.000 заразени со коронавирусот

23 Март, 2020

Опаѓа бројот на смртни случаи од коронавирусот во Италија

Опаѓа бројот на смртни случаи од коронавирусот во Италија

23 Март, 2020

ГЕРМАНИЈА СО НАЈМАЛА СТАПКА НА СМРТНОСТ ОД ВИРУСОТ ВО ЕВРОПА: Која е тајната на германскиот здравствен систем?

ГЕРМАНИЈА СО НАЈМАЛА СТАПКА НА СМРТНОСТ ОД ВИРУСОТ ВО ЕВРОПА: Која е тајната на германскиот здравствен систем?

23 Март, 2020

ЦРНИ БИЛАНСИ - во Италија 651 починат, но барем помалку од вчера, во Шпанија вирусот однесе 375 животи

ЦРНИ БИЛАНСИ - во Италија 651 починат, но барем помалку од вчера, во Шпанија вирусот однесе 375 животи

22 Март, 2020

Ангела Меркел мора во карантин, докторот што ја вакцинирал има коронавирус

Ангела Меркел мора во карантин, докторот што ја вакцинирал има коронавирус

22 Март, 2020

Светот пред најголемиот предизвик - од КОВИД-19 досега починаа близу 13 илјади лица

Светот пред најголемиот предизвик - од КОВИД-19 досега починаа близу 13 илјади лица

21 Март, 2020

ЦРН ДЕН ЗА ИТАЛИЈА: Од Ковид 19 починаа 627 луѓе

ЦРН ДЕН ЗА ИТАЛИЈА: Од Ковид 19 починаа 627 луѓе

20 Март, 2020