05 Јуни, 2020
0.1803

Свет

ЛУЃЕТО РАЗЛИЧНО ЗАКРЕПНУВААТ ПО БОЛЕСТА: Најдолго се опоравуваат пациентите со тешка клиничка слика

ЛУЃЕТО РАЗЛИЧНО ЗАКРЕПНУВААТ ПО БОЛЕСТА: Најдолго се опоравуваат пациентите со тешка клиничка слика

20 Мај, 2020

НЕМААТ ХРАНА ПОРАДИ КАРАНТИНОТ: Гладните луѓе во Чиле се судрија со полицијата

НЕМААТ ХРАНА ПОРАДИ КАРАНТИНОТ: Гладните луѓе во Чиле се судрија со полицијата

19 Мај, 2020

Ќе има истрага за пандемијата со коронавирусот

Ќе има истрага за пандемијата со коронавирусот

19 Мај, 2020

ГО ПРЕТСТАВИ КАКО ЧУДОТВОРЕН: Лекот на Трамп не делува против коронавирусот

ГО ПРЕТСТАВИ КАКО ЧУДОТВОРЕН: Лекот на Трамп не делува против коронавирусот

19 Мај, 2020

ХИДРОКСИХЛОРОКИН КАКО ПРЕВЕНЦИЈА, ЦИНК ЗА ИМУНИТЕТ: Трамп редовно ја зема терапијата

ХИДРОКСИХЛОРОКИН КАКО ПРЕВЕНЦИЈА, ЦИНК ЗА ИМУНИТЕТ: Трамп редовно ја зема терапијата

19 Мај, 2020

НОВ БРАН ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС: СЗО најави дека опасноста доаѓа во зима

НОВ БРАН ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС: СЗО најави дека опасноста доаѓа во зима

18 Мај, 2020

СЛЕДНАТА ПАНДЕМИЈА ЌЕ ДОЈДЕ ОД АМАЗОНИЈА: Преполна е со вируси, предупредува светскиот еколог Давид Лапола

СЛЕДНАТА ПАНДЕМИЈА ЌЕ ДОЈДЕ ОД АМАЗОНИЈА: Преполна е со вируси, предупредува светскиот еколог Давид Лапола

18 Мај, 2020

(ВИДЕО) Се сруши авион во Канада: Требаше да внесе забава против корона вирусот

(ВИДЕО) Се сруши авион во Канада: Требаше да внесе забава против корона вирусот

18 Мај, 2020

ВО ИЗРАЕЛ: Пронајден мртов Ду Веи, амбасадорот на Кина, нема знаци на насилство

ВО ИЗРАЕЛ: Пронајден мртов Ду Веи, амбасадорот на Кина, нема знаци на насилство

17 Мај, 2020

АНТОНИО ГУТЕРЕШ: ЛГБТИ заедницата дискриминирана при барање здравствена заштита од корона вирусот

АНТОНИО ГУТЕРЕШ: ЛГБТИ заедницата дискриминирана при барање здравствена заштита од корона вирусот

17 Мај, 2020

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО: Одложувањето донесе загуба од 800 милиони долари, неизсвесно дека ќе се одржат дури и во 2021

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО: Одложувањето донесе загуба од 800 милиони долари, неизсвесно дека ќе се одржат дури и во 2021

17 Мај, 2020

ПОЧНА ДРЕСУРАТА НА КУЧИЊА ДА ДЕТЕКТИРААТ КОВИД-19: Ќе го откриваат вирусот пред да се појават симптомите

ПОЧНА ДРЕСУРАТА НА КУЧИЊА ДА ДЕТЕКТИРААТ КОВИД-19: Ќе го откриваат вирусот пред да се појават симптомите

16 Мај, 2020

ГЕРМАНЦИТЕ ПРЕСЕКОА: Вакцината против Ковид-19 нема да биде задолжителна-кој не ја сака, сам ќе сноси ризик

ГЕРМАНЦИТЕ ПРЕСЕКОА: Вакцината против Ковид-19 нема да биде задолжителна-кој не ја сака, сам ќе сноси ризик

16 Мај, 2020

Зошто Русија не го брои коронавирусот како причина за смрт во 60% од случаите?

Зошто Русија не го брои коронавирусот како причина за смрт во 60% од случаите?

16 Мај, 2020

ТРАМП СЕ СМИЛУВА: САД делумно ќе ја финсираат СЗО

ТРАМП СЕ СМИЛУВА: САД делумно ќе ја финсираат СЗО

16 Мај, 2020

НЕПОЗНАТИОТ СИНДРОМ КАЈ ДЕЦАТА УСМРТИ 9-ГОДИШНО ДЕТЕ: Воспаление на белите дробови што се поврзува со Ковид-19

НЕПОЗНАТИОТ СИНДРОМ КАЈ ДЕЦАТА УСМРТИ 9-ГОДИШНО ДЕТЕ: Воспаление на белите дробови што се поврзува со Ковид-19

16 Мај, 2020

ИТАЛИЈА ГИ ОТВОРА ГРАНИЦИТЕ ОД 3. ЈУНИ: Да се спаси летната туристичка сезона

ИТАЛИЈА ГИ ОТВОРА ГРАНИЦИТЕ ОД 3. ЈУНИ: Да се спаси летната туристичка сезона

16 Мај, 2020

КОРОНАВИРУСОТ СЕ ШИРИ ВО АФРИКА: Ќе се заразат околу 250 милиони луѓе

КОРОНАВИРУСОТ СЕ ШИРИ ВО АФРИКА: Ќе се заразат околу 250 милиони луѓе

15 Мај, 2020