22 Март, 2018
0.1384

ТОП ОГЛАСИ НА НЕДЕЛАТА: Вработуваат ВИП, Град Скопје, Џонсон Мети, Гимназија Нова...

Објавено во: Финансии 04 Август, 2017

Лето е и е сезона кога повеќето се на одмори, но и покрај тоа има и такви кои бараат работа.

Фактор во соработка со Факултети.мк ви ги пренесува моментално активните огласи за вработување.

Ако барате работа читајте ги огласите кои можеби ќе ви ја донесат токму новата работа.

* Оглас за вработување во Галеника АД Белград, претставништво Скопје-огласот видете го овде.

* Гимназија Нова вработува лице за работа во кафетерија-аплицирајте овде!

*Отворено е ново работно место во Џонсон Мети... Се бара Инженер за осигурување на квалитет-целиот оглас може да го најдете тука.

*Оглас за вработување во ВИП-Апликации испратете на овој линк.

* Оглас за Бизнис Аналитичари во BizzBee Solutions-Огласот разгледајте го овде.

*Оглас за вработување во КАРАОРМАН АД Скопје-Детали ќе најдете на овој линк

* Град Скопје вработува!-Што се бара и нуди читајте тука.

* Вработување во Министерството за информатичко општество и администрација...Отворени се 18 работни места...-детали на линкот

Повеќе огласи за работа може да најдете тука.

Можеби ќе ве интересира

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани