23 Мај, 2019
0.0285

Улични дефекти оставија без вода неколку улици

Објавено во: Мои пари 06 Декември, 2018

Поради дефект на приклучна цевка  на ул.Мите Богоевски 54 б, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од нас.Лисиче од 01:30ч до завршување.

Поради уличен дефект од  Ф 100мм на ул.Марко Крале 4 н.Бутел, прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците   од ул.Марко Крале, ул.Мостарска и дел од ул.Галичник  од  08:35  часот  до завршување .  

Поради уличен дефект од  Ф 80мм на ул.Востаничка бр.138 н.Пржино, прекинато водоснабдување  ќе  имаат дел од корисниците   од ул.Востаничка  од  08:40  часот  до завршување .  

Можеби ќе ве интересира

Кампања на брендот Parfois со жени кои со својата приказна се вистинска инспирација за останатите

Кампања на брендот Parfois со жени кои со својата приказна се вистинска инспирација за останатите

Нaправете паметна пресметка и заштедете електрична енергија и пари!

Нaправете паметна пресметка и заштедете електрична енергија и пари!

Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија организира промоција на книгата „Струма“

Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија организира промоција на книгата „Струма“

Иџе: Чест ми е што сум бренд амбасадор на ИутеКредит

Иџе: Чест ми е што сум бренд амбасадор на ИутеКредит

НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

Volvo Cars – Freedom to Move во Скопје

Volvo Cars – Freedom to Move во Скопје

Кои улици се без вода за пиење?

Кои улици се без вода за пиење?

Коморски Инвестициски Форум (КИФ) - Агенда за реализација на зацртаните активности на КИФ II дел

Коморски Инвестициски Форум (КИФ) - Агенда за реализација на зацртаните активности на КИФ II дел

Напредок во одржливоста на компанијата Philip Morris International

Напредок во одржливоста на компанијата Philip Morris International