18 Ноември, 2019
0.0171

Винер осигурување се сели во поголеми простории

Објавено во: Мои пари 08 Октомври, 2012

Осигурителната компанија „Винер –Виена Иншуренс груп“ се сели во нови, современи деловни простории во бизнис центарот Синерџи, во близина на скопската железничката станица. „Новиот деловен простор на Винер ја отсликува нашата деловна филозофија на модерна, динамична и брзорастечка компанија, чии деловни простории се дизајнирани да понудат максимална можност за брзо, ефикасно и соодветно услужување на клиентите. Пријавата и обработката на штети ќе се одвиваат уште побрзо – на паркинг простирите посебно предвидени за тоа, а продажбата ќе се врши во услови прилагодени на целосно задоволство на секој клиент, со задолжителните пријатни изненадувања по кои Винер стана препознатлив на пазарот,“ изјавуваат од Винер Осигурување. Според последниот извештај на Агенцијата за супервизија на осигурувањето, за вториот квартал од 2012 година, Винер осигурување е со зголемен пазарен удел од 12,4%, а води пред останатите и по ефикасноста на решени штети.

Можеби ќе ве интересира

Ротаракт Клуб Скопје ја започна еколошката акција „Ротаракт Шума“, со садење дрва во општина Аеродром

Ротаракт Клуб Скопје ја започна еколошката акција „Ротаракт Шума“, со садење дрва во општина Аеродром

Прекин на водоснабдувањето во Студеничани

Прекин на водоснабдувањето во Студеничани

Дефектот во Ченто е саниран

Дефектот во Ченто е саниран

Првото вино од годинешната берба наговестува добра винска година

Првото вино од годинешната берба наговестува добра винска година

Со Рамстор Мол до поубави новогодишни празници

Со Рамстор Мол до поубави новогодишни празници

Прекинато е водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато е водоснабдувањето на повеќе улици

ВРЕМЕ Е! Разбуди ја свеста и кажи стоп на смртта на патиштата

ВРЕМЕ Е! Разбуди ја свеста и кажи стоп на смртта на патиштата

Дефектот во Центар е саниран

Дефектот во Центар е саниран

Иновациите и нивното влијание врз заштита на животната средина во фокусот на последниот ден од Самитот Македонија2025

Иновациите и нивното влијание врз заштита на животната средина во фокусот на последниот ден од Самитот Македонија2025