20 Октомври, 2019
0.0163

Винер: Животот е убав!

Објавено во: Мои пари 21 Октомври, 2012

Животот е убав со Винер животно осигурување, беше пораката којашто беше дел од изненадувањето на компанијата за Скопјани. Десетина девојки и момчиња речиси два часа во центарот на градот беа центар на внимание на сите штo ги прочитаа пораките испишани на кутиите. Нивната „прошетка“ беше изненадување за Скопјани кои пак добија мали подароци од компанијата Винер лајф.

Можеби ќе ве интересира

Дефектот во Скопје Север е саниран

Дефектот во Скопје Север е саниран

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Санирани два дефекти во Скопје

Санирани два дефекти во Скопје

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Дефектот во Козле е саниран

Дефектот во Козле е саниран