29 Септември, 2023
0.0249

ВТОРАТА ТУРНИРСКА ФАЗА ВО „СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ“ на 2win.mk ЗАВРШИ, СЛЕДУВА СРЕЌНО ТРКАЛО

Објавено во: Мои пари 01 Јуни, 2023

Добивај вести на Viber

Заокружена е турнирската фаза во второто коло од наградната игра „ СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија. На страната веќе е објавен списокот со играчите кои освоија награди.

Првите десет на листа од турнирската фаза во второто коло, добија известување со покана за учество во фаза 2- дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“.  Во оваа фаза ќе се одредат добитниците на првите десет награди, преку дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“. Секој квалификуван учесник кој претходно веќе е известен, е должен да дојде во точно закажаното време и место. Пред извлекувањето во живо, секој од овие играчи, со себе да носи личен документ за идентификација, со цел уредно да биде легитимиран од страна на комисијата, за да може да  го врти тркало и да освои награда, согласно правилата од наградната игра.

 „Среќно тркало“ е сочинето од круг со 11 полиња на кои се прикажани наградите за колото во секоја категорија. Правилата за реализација на оваа фаза се достапни на 2win.mk.

Полиња на тркалото за извлекување на награди за второто коло се:

· 1 помошно поле СТАРТ;

· 1 вредносно поле со 1. награда „СКУТЕР 50“;

· 1 вредносно поле со 2. награда „ВЕЛОСИПЕД 2.награда“;

· 1 вредносно поле со 3. награда „ВЕЛОСИПЕД 3 награда“;

· 1 вредносно поле со 4. награда „РАЧЕН ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК“;

· 1 вредносно поле со 5. награда „60.000 денари“;

· 1 вредносно поле со 6. награда „30.000 денари“;

· 1 вредносно поле со 7. награда „30.000 денари“;

· 1 вредносно поле со 8. награда „30.000 денари“;

· 1 вредносно поле со 9. награда „30.000 денари“

· 1 вредносно поле со 10. награда „30.000 денари

Извлекувањето  ќе се реализира на 03.06.2023 во 12 часот во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија. По извлекувањето ќе биде комплетиран списокот на наградените со стокови награди од второто коло од наградната игра СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ “.

Наградната игра е достапна на единствената легална платформа за интернет игри на среќа, има богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 13.800.000,00 денари.  Наградите се доделуваат во две категории:

  • видеолотариски и електронски игри и
  • спортско обложување

Главните награди се автомобил Мерцедес GLB и во двете категории. Во рамките на наградната игра ќе доделиме вкупно 200 награди од кои 30 се стокови награди, а 170 се парични награди.

Правилата за наградната игра се достапни на  платформата 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно#ИграјСоНајдобрите #ЗавртиИпобеди

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

ЕДС АД: Овие потрошувачи беа снабдувани со 100 отсто чиста и обновлива енергија

ЕДС АД: Овие потрошувачи беа снабдувани со 100 отсто чиста и обновлива енергија

Респираторни инфекции - ублажување и отстранување на симптоми и терапија

Респираторни инфекции - ублажување и отстранување на симптоми и терапија

Лидер во земјоделското осигурување за 2023 - Признание за СН Осигурителен Брокер АД Битола

Лидер во земјоделското осигурување за 2023 - Признание за СН Осигурителен Брокер АД Битола

Најголемата ИТ компанија во Македонија се ребрендира: Сеавус е сега Киншифт

Најголемата ИТ компанија во Македонија се ребрендира: Сеавус е сега Киншифт

На Манаки ОФФ програмата – промовирана првата македонска плоча снимена со музика во живо

На Манаки ОФФ програмата – промовирана првата македонска плоча снимена со музика во живо

Направи ја најдобрата модна комбинација и освој ваучер од Fashion&Friends

Направи ја најдобрата модна комбинација и освој ваучер од Fashion&Friends

Пуштена во употреба најголемата онлајн продавница во Македонија

Пуштена во употреба најголемата онлајн продавница во Македонија

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

Македонски Телеком донираше T Tablet за дваесет семејства во социјален ризик

Македонски Телеком донираше T Tablet за дваесет семејства во социјален ризик