18 Мај, 2021
0.0275

Зголемете го вашето присуството на пазарот со myWorld Partner програмата

Објавено во: Мои пари 29 Април, 2021

Најголемата меѓународна програма за лојалност на потрошувачи кај малите и средни претпријатија, myWorld (мајВорлд), е во постојан раст, како во светот така и кај нас. Според последните анализи, во Македонија секој месец просечно по 10 нови трговски партнери започнуваат да ја користат мајВорлд партнер програмата (myWorld Partner Program).

Со повеќе од 17 години постоење во светот и 10 години на пазарот во Македонија, myWorld Partner програматаконтинуирано им помага на компаниите да ја зголемат својата база на потрошувачи, да ги задржат постоечките, и да ја зголемат продажбата и приходите.

Давајќи пристап до глобалната база од 15 милиони регистрирани потрошувачи ширум светот, myWorldPartnerплатформата се наметнува како исклучително сериозна алатка на компаниите кои сакаат да создадат своја сопствена лојална програма. Освен препознатливите бенефиции (Cashback и Shopping Points), компаниите отсега можат да огласуваат акции и попусти преку т.н. Benefit Lounge кој е нов додаток. А водени од најновите технологии, сево ова може да се менаџира дури и преку мобилна апликација наменета за трговци (iOS или Android), и со тоа ќе добиете компетитивна предност врз конкуренцијата и можност за готов сопствен производ.

Со станување дел од myWorldPartnerпрограмата, Вашиот бизнис ќе ја зголеми својата присутност на пазарот користејќи ги нашите канали за комуникација. Доколку имате дополнително и онлајн дел на Вашиот бизнис, истиот можете да го вклучите како дел од онлајн програмата на платформата. Но, тоа е само мал дел од она што го нуди платформата. Со дополнителни таргетирани понуди и акции, Вашата база на потрошувачи ќе порасне до степен што ќе обезбеди стабилен развој за Вашата компанија.

Независно дали се работи за мал бизнис, или големо претпријатие кое е веќе позиционирано на пазарот, програмата нуди повеќекратни можности за раст и дополнителен развој на истите. Компаниите, имаат можност да изберат еден од двата пакета, myWorld Partner Program и myWorld Premium Partner Program, кој ќе им помогне да стигнат до посакуваниот успех.

Прочитајте повеќе за бенефитите кои ги добивате како трговски партнер на следниот линк.

Бидете дел од најголемата куповна заедница!

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

IuteCredit Europe ги објави неревидираните финансиски резултати за првиот квартал од 2021

IuteCredit Europe ги објави неревидираните финансиски резултати за првиот квартал од 2021

Нови технологии заради кои нашата храна останува подолго свежа во фрижидер

Нови технологии заради кои нашата храна останува подолго свежа во фрижидер

Скијачки клубови: Новиот претседател на СФМ е избран со фалсификат

Скијачки клубови: Новиот претседател на СФМ е избран со фалсификат

Нов циклус обуки од Мотива Центарот за менаџмент образование и обука во проект подржан од Фонд за иновации и технолошки развој

Нов циклус обуки од Мотива Центарот за менаџмент образование и обука во проект подржан од Фонд за иновации и технолошки развој

Онлајн-настан за реобјавувањето на романот „Кратката пролет на Моно Самоников“ од Димитар Солев

Онлајн-настан за реобјавувањето на романот „Кратката пролет на Моно Самоников“ од Димитар Солев

Заштедете и уживајте во уникатните придобивки во светот на патувањето со travelWorld

Заштедете и уживајте во уникатните придобивки во светот на патувањето со travelWorld

Македонија 2025 со поддршка за младите: Доделени десет стипендии за талентирани средношколци

Македонија 2025 со поддршка за младите: Доделени десет стипендии за талентирани средношколци

Најиновативните светски технологии за прочистување на воздух и вода изложени во новата концепт-продавница на „Екотип“

Најиновативните светски технологии за прочистување на воздух и вода изложени во новата концепт-продавница на „Екотип“

НЛБ Банка со финансиско советување за осигурителни продукти и пензиско осигурувње пред своите експозитури

НЛБ Банка со финансиско советување за осигурителни продукти и пензиско осигурувње пред своите експозитури