14 Јули, 2024
0.2004

Приватно здравствено осигурување со 15 отсто попуст од СН Осигурителен Брокер со секоја искористена услуга во СН Мото Центар

Објавено во: Мои пари 26 Мај, 2023

Добивај вести на Viber

Со секоја искористена услуга во СН Мото Центарот следуваат 15% ПОПУСТ за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување од СН Осигурителен Брокер, кое овозможува лекување и користење на здравствени услуги во сите приватни здравствени установи во државата.

СН Мото Центарот е нова и современа станица за технички преглед во скопскиот регион, лоцирана на ул. Калош Дани број 22, Момин Поток-Карпош во Скопје. Покрај технички преглед, возачите тука можат да ги добијат сите услуги поврзани со регистрација на возила, А-тест, Цемт сертификати, Хомологација, ПТЕУ, Меѓународна возачка дозвола, Полномошно и Пошта. Преку шалтер на СН Осигурителен Брокер АД Битола се нудат и сите видови осигурување, вклучително автоодговорност, зелен картон, патничко и здравствено осигурување.

Пакетот SN Eurohealth од СН Осигурителен Брокер АД Битола овозможува на најдобар начин и под најповолни услови да обезбедиме квалитетна здравствена грижа за себе и за семејството. Редовната цена на пакетот SN Eurohealth за доброволно приватно здравствено осигурување изнесува 515 денари месечно. Искористете ја акцијата и за само 438 денари месечно обезбедете пристап до сите приватни здравствени установи во државата.

Приватното здравствено осигурување нуди бројни предности:

- Пократко време на чекање во здравствените установи

- Побрзо до дијагноза

- Подобра опрема за дијагностика и медицински третман

- Подобра здравствена услуга

Со пакетот SN Eurohealth од СН Осигурителен Брокер АД Битола се опфатени:

-Специјалистички прегледи

-Основни дијагностички мерења и снимања

-Стоматолошки услуги

-Лабораториски анализи и испитувања

-Амбулантски интервенции

-Комплексни дијагностички постапки

-Трошоци за лекови - пропишани на розов рецепт над 300 денари

-Дневна болница и дневна хирургија, дијагностички и терапевтски зафати

-Болничко лекување

-Листа операции

Договорот за ваков тип на осигурување се склучува за временски период во траење од една година. Осигурувањето важи на територијата на Република Северна Македонија, при што како осигуреници може да се јават сите лица до 65 години кои се дел од ФЗОМ.

За оваа промотивна понуда клиентите можат да добијат повеќе информации на веб-страницата на СН Осигурителен Брокер: www.snbroker.mk или на телефонските броеви:075 807 225 /15 770 /  075/252-375 / 078/343-534.

Здравјето пред се!

*Пр објава

Можеби ќе ве интересира

ТАВ Аеродроми: Скопскиот аеродром го пречека првиот лет на авиокомпанијата AJet од аеродромот Сабиха Гокчен во Истанбул

ТАВ Аеродроми: Скопскиот аеродром го пречека првиот лет на авиокомпанијата AJet од аеродромот Сабиха Гокчен во Истанбул

@media: Иднината на пазарот за рекламирање

@media: Иднината на пазарот за рекламирање

„Во пресрет на големиот настан по повод стогодишнината од Прилепска Пиварница“

„Во пресрет на големиот настан по повод стогодишнината од Прилепска Пиварница“

Бонус од 7% со American Express на бензинските станици ОКТА

Бонус од 7% со American Express на бензинските станици ОКТА

Халкбанк ја доби наградата „STP AWARD 2023“ од Комерцбанк

Халкбанк ја доби наградата „STP AWARD 2023“ од Комерцбанк

Божиновски часовници и накит одбројуваат незаборавни моменти на „Охридско лето“

Божиновски часовници и накит одбројуваат незаборавни моменти на „Охридско лето“

Инвестиција вредна над 4,5 милиони евра за нов производствен погон на рафинирано Кристал масло

Инвестиција вредна над 4,5 милиони евра за нов производствен погон на рафинирано Кристал масло

Одличен за топли летни денови - Грекос - грчки тип на јогурт

Одличен за топли летни денови - Грекос - грчки тип на јогурт

Лимитирано издание на Jazzmaster Face-2-Face III: Реинтерпретација на идејата за ротирачки дизајн на куќиште

Лимитирано издание на Jazzmaster Face-2-Face III: Реинтерпретација на идејата за ротирачки дизајн на куќиште