31 Мај, 2024
0.1413

КБ пакети за ред во твоите лични финансии и за полесен ден

Објавено во: Мои пари 12 Април, 2024

Добивај вести на Viber

Секој ден е нов предизвик кога станува збор за личните финансии. На сите нас ни се многу важни правилното управување со личните финансии, разните плаќања, планирањето на иднината и следењето на дигиталните новитети во банкарскиот свет.

И сето тоа може да биде многу едноставно средено кога доаѓа во еден пакет и со пониска цена од редовните цени на банкарските производи и услуги. Банкарските пакети се атрактивно финансиско решение затоа што воведуваат ред во светот на личните финансии и ти го олеснуваат денот така што се чувствуваш безгрижно и одговорно. 

Твоите банкарски потреби, финансиски цели и секојдневни желби лесно може да ги оствариш со КБ пакетите, кои ти нудат сѐ што им треба на твоите лични финансии и тоа по пониски цени од редовните.

Со КБ пакетите добиваш:

- Бројни банкарски услуги вклучени во еден пакет

- Фиксна месечна тарифа

- Помал месечен трошок за повеќе банкарски услуги

Може да избереш КБ Стандард, КБ Плус или КБ Бонус, кој го користиш секој ден, а го плаќаш еднаш месечно.

КБ Стандард ти ги нуди најважните банкарски услуги за секој ден: платежна сметка во денари и во девизи, увид, плаќања и бесплатни известувања преку Интернет банка и мБанка, бесплатна Visa или Mastercard дебитна картичка, лесни и брзи плаќања со Google Pay и Garmin Pay, отворање траен налог без надомест, можност за дозволено пречекорување во висина на две плати и можност за наменско дозволено пречекорување за плаќање на рати без камата со дебитна картичка. Целиот пакет ќе те чини само 70 денари месечно.

КБ Плус е навистина паметен избор кога сакаш плус поволности. Со него добиваш платежна сметка во денари и во девизи, увид, плаќања и бесплатни известувања преку Интернет банка и мБанка, три бесплатни електронски налози кон правни лица со сметки во Комерцијална банка, бесплатна Visa или Mastercard дебитна картичка, бесплатна обнова на дебитната картичка, лесни и брзи плаќања со Google Pay и Garmin Pay, отворање траен налог без надомест, можност за дозволено пречекорување во висина на две плати, можност за наменско дозволено пречекорување за плаќање на рати без камата со дебитна картичка и три бесплатни проверки во месецот на состојба преку банкомат на Банката. Овој пакет ќе те чини 120 денари месечно.

КБ Бонус ти овозможува остварување на твоите желби со бонус придобивки. Покрај редовните услуги, како што се платежна сметка во денари и во девизи, увид, плаќања и бесплатни известувања преку Интернет банка и мБанка,  бесплатна Visa или Mastercard дебитна картичка, лесни и брзи плаќања со Google Pay и Garmin Pay, отворање траен налог без надомест, можност за дозволено пречекорување во висина на две плати и можност за наменско дозволено пречекорување за плаќање на рати без камата со дебитна картичка, со КБ Бонус добиваш уште повеќе - неограничен број проверки на состојба преку банкомат на Комерцијална банка, пет бесплатни електронски налози кон правни лица со сметки во Банката, бесплатна обнова на дебитната картичка и бесплатна промена на ПИН. Сите овие поволности ќе те чинат 190 денари месечно.

Секој КБ пакет може да го активираш со едноставно пополнување барање во најблиската експозитура на Комерцијална банка. Доколку немаш сметка во Комерцијална банка, можеш да ја отвориш онлајн на лесен и брз начин со електронска идентификација преку OneID, а пакетот може да го активираш при подигање на дебитната картичка во избраната експозитура.

Изборот на твојот КБ пакет нека биде твојот убав предизвик кој ќе ти отвори целосно нова перспектива на твоите лични финансии.

ПР Објава

Можеби ќе ве интересира

КРКА ЈА ПРЕЗЕНТИРАШЕ МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА ФЛЕБИ – БЕСПЛАТНО ДИГИТАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗДРАВИ ВЕНИ И НАВИКИ

КРКА ЈА ПРЕЗЕНТИРАШЕ МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА ФЛЕБИ – БЕСПЛАТНО ДИГИТАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗДРАВИ ВЕНИ И НАВИКИ

Новите модели на MS Energy ја менуваат дефиницијата за современа електрична мобилност

Новите модели на MS Energy ја менуваат дефиницијата за современа електрична мобилност

Шпаркасе Банка пионер во имплементација на платформата Отворено банкарство

Шпаркасе Банка пионер во имплементација на платформата Отворено банкарство

Патувајте удобно и сигурно со Mastercard World Debit од Халкбанк

Патувајте удобно и сигурно со Mastercard World Debit од Халкбанк

МТЕЛ станува официјален партнер на Пасворд Продукција

МТЕЛ станува официјален партнер на Пасворд Продукција

Поставена хипербарна комора во Клиника Жан Митрев Кислородни третмани за побрзо заздравување и регенерација на организмот

Поставена хипербарна комора во Клиника Жан Митрев Кислородни третмани за побрзо заздравување и регенерација на организмот

За оваа работа во Македонија нудат и до 1 000 евра бонус за добредојде: Се бара само 1 услов, а може да се работи и од дома!

За оваа работа во Македонија нудат и до 1 000 евра бонус за добредојде: Се бара само 1 услов, а може да се работи и од дома!

Крушево: Вашата следна дестинација за планински велосипедизам! Бесплатно изнајмување на велосипеди, секој викенд, цел јуни!

Крушево: Вашата следна дестинација за планински велосипедизам! Бесплатно изнајмување на велосипеди, секој викенд, цел јуни!

East Gate Mall и групацијата LPP донираа матурски комбинации на социјално ранливи средношколци од Скопје

East Gate Mall и групацијата LPP донираа матурски комбинации на социјално ранливи средношколци од Скопје