23 Мај, 2024
0.0273

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач

Објавено во: Мои пари 15 Мај, 2024

Добивај вести на Viber


Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари.

Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни и е наменета за сите купувачи во Веро маркетите кои ќе направат сметка од над 350 денари од означените промотивни производи. Секоја таква сметка носи по еден купон со кој се стекнува право на учество во наградната игра. Купоните треба да се пополнат со лични податоци и да се остават во означените кутии кои се поставени во сите Веро маркети.

Во рамки на наградната игра, секоја сабота од пристигнатите купони ќе се извлекуваат добитници на вредносни ваучери. Вкупно ќе бидат доделени 138 ваучери во вредност од 3.000, 5.000, 10.000, 15.000 и 30.000 денари. Сите извлекувања ќе се одржуваат јавно во Веро центар, секоја сабота од 12 часот.

Извлекувањето на главната награда е закажано за 29 јуни, кога од сите пристигнати купони во наградната игра ќе се извлече името на најсреќниот купувач, добитник на вредносниот ваучер од 400.000 денари за пазарување во Веро маркетите.  

Имињата на среќните добитници ќе се објавуваат тековно на профилите на социјалните мрежи на Веро маркети, а информации за добитниците може да се добијат и во самите маркети. Сите добитници задолжително треба да ја чуваат фискалната сметка со која учествувале во наградната игра бидејќи во спротивно, нема да можат да ја подигнат наградата. 

Веро им посакува среќа на сите учесници во наградната игра. Ура за летна авантура!

*пр-објава


Можеби ќе ве интересира

20 години Вински витези во Македонија

20 години Вински витези во Македонија

Во ОКТА отворен првиот тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати

Во ОКТА отворен првиот тренинг-центар за гасење пожари од нафтени деривати

Никола Николиќ: „Атакама“ е книжевна метафора за пустините во сите нас

Никола Николиќ: „Атакама“ е книжевна метафора за пустините во сите нас

НЛБ Склади влезе на македонскиот пазар со преземањето на Генерали Инвестментс АД Скопје

НЛБ Склади влезе на македонскиот пазар со преземањето на Генерали Инвестментс АД Скопје

Во услови на очекуван пад на каматите, сегашниот момент е вистинско време за штедење

Во услови на очекуван пад на каматите, сегашниот момент е вистинско време за штедење

Economic Watch: Туристичкиот бум обезбедува траен моментум на кинеската економија

Economic Watch: Туристичкиот бум обезбедува траен моментум на кинеската економија

AI Tech Summit повторно во Скопје

AI Tech Summit повторно во Скопје

СКОПСКО ВЕ ПОВИКУВА НА ГОЛЕМА ЕКО-АКЦИЈА ВО ОХРИД!

СКОПСКО ВЕ ПОВИКУВА НА ГОЛЕМА ЕКО-АКЦИЈА ВО ОХРИД!

Висок раст на профитот и силни перформанси во сите сегменти

Висок раст на профитот и силни перформанси во сите сегменти