23 Мај, 2024
0.1029

Многу желби – еден кредит! Нов хипотекарен кредит на УНИБанка

Објавено во: Финансии 13 Мај, 2024

Добивај вести на Viber

Имате многу желби и потребен ви е кредит! Хипотекарниот кредит од УНИБанка АД Скопје е одлична опција за сите физички лица кои имаат различни тековни потреби, кои сакаат да купат имот во странство, или пак да рефинансираат изложености во други банки и финансиски друштва.

Некои желби навистина заслужуваат да бидат реализирани! Бидејќи тие креираат вредни искуства што исполнуваат и носат задоволство. Со нивно исполнување инвестираме и во нашата иднина.

Тие може да се остварат со аплицирање за хипотекарниот кредит од УНИБанка кој од 13.05.2024 е со навистина поволни услови, со фиксна каматна стапка од 4,3% вопрвите 6 годинии 6,3% променлива за останатиот период – за клиенти со редовни месечни приливи (плата, пензија, кирија). Нема ограничување на максималниот износ на барањето, кредитот е ослободен од трошок за проценка на имот, освен првата година, и е без провизија за предвремена отплата со сопствени средства. Вклучува и полиса за РИЗИКО осигурување на живот.

Кредитот може да се искористи за купување на тековни добра за кои отсекогаш сте сонувале. Можеби токму сега е време да свртите нова страница во животот, да зачекорите во нешто посериозно и да ги следите своите соништа.

Хипотекарниот кредит од УНИБанка е одлична опција за сите оние храбри индивидуи кои сакаат нешто повеќе од животот, и кои сега добиваат можност да уживаат во работите кои ги сакаат.

УНИБанкаАД Скопје е ориентирана кон потребите на граѓаните, нивните лични потреби и очекувања, нудејќи производи, услуги и сервиси како би им овозможила остварување на соништата и максимални животни постигнувања, а тоа ќе биде нејзина стратегија и во иднина.

Можеби ќе ве интересира

Шпаркасе Банка – силен партнер на македонската економија и конкурентен двигател на домашниот пазар

Шпаркасе Банка – силен партнер на македонската економија и конкурентен двигател на домашниот пазар

ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА НАД 40 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ - најголем раст има во сектор енергија, еве кои други работници земаа повеќе пари

ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА НАД 40 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ - најголем раст има во сектор енергија, еве кои други работници земаа повеќе пари

ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ПАЗАРОТ НА КРИПТОВАЛУТИ - значителен раст на вредноста и на Биткоинот и на втората најпопуларна валута

ШТО СЕ СЛУЧУВА НА ПАЗАРОТ НА КРИПТОВАЛУТИ - значителен раст на вредноста и на Биткоинот и на втората најпопуларна валута

ПО ИЛЈАДА ЕВРА ЗА СТУДЕНТИТЕ: Милијардерот Хејл ја продолжи традицијата во Масачусетс

ПО ИЛЈАДА ЕВРА ЗА СТУДЕНТИТЕ: Милијардерот Хејл ја продолжи традицијата во Масачусетс

ОСУМЧАСОВНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ Е ЗАСТАРЕНО? Високите функционери се за укинување на ова правило: „Не треба да наметнуваме строги прописи“

ОСУМЧАСОВНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ Е ЗАСТАРЕНО? Високите функционери се за укинување на ова правило: „Не треба да наметнуваме строги прописи“

„ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ“ - како на Македонците им успеа да заштедат 157 милиони евра за само еден месец во домашните банки

„ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ“ - како на Македонците им успеа да заштедат 157 милиони евра за само еден месец во домашните банки

ПОВЕЌЕ НИКОЈ НЕ СЕ СРАМИ ДА КУПУВА РАБОТИ ОД ВТОРА РАКА: „Second hand“ облеката се продава како алва

ПОВЕЌЕ НИКОЈ НЕ СЕ СРАМИ ДА КУПУВА РАБОТИ ОД ВТОРА РАКА: „Second hand“ облеката се продава како алва

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СЀ ПОВЕЌЕ БАРАНА - платени 130 илјади евра во блок со 454 акции

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СЀ ПОВЕЌЕ БАРАНА - платени 130 илјади евра во блок со 454 акции

БАНКРОТИРАШЕ ПОЗНАТ СИНЏИР ЗА ХРАНА ВО САД: Продаваа јастози за оние со помали џебови, на крајот пропадна

БАНКРОТИРАШЕ ПОЗНАТ СИНЏИР ЗА ХРАНА ВО САД: Продаваа јастози за оние со помали џебови, на крајот пропадна