25 Август, 2019
0.0884

Мои пари

По „Компјутер за секое дете“, сега и компјутерска табла во секоја училница?

По „Компјутер за секое дете“, сега и компјутерска табла во секоја училница?

19 Февруари, 2013

Неколку скопски села и утре без струја

Неколку скопски села и утре без струја

19 Февруари, 2013

Студенските домови во Скопје ќе добијат бесплатен интерент

Студенските домови во Скопје ќе добијат бесплатен интерент

19 Февруари, 2013

Над 2000 лица со посебни потреби ќе се возат бесплатно со автобусите на ЈСП

Над 2000 лица со посебни потреби ќе се возат бесплатно со автобусите на ЈСП

19 Февруари, 2013

Утре без вода дел од населба Радишани

Утре без вода дел од населба Радишани

18 Февруари, 2013

Фалсификати: Внимателно со патиките Адидас и чоколадите Киндер Буено!?

Фалсификати: Внимателно со патиките Адидас и чоколадите Киндер Буено!?

18 Февруари, 2013

СОС Детско село ќе добие донација од аматерскиот велеслалом во Маврово

СОС Детско село ќе добие донација од аматерскиот велеслалом во Маврово

18 Февруари, 2013

Чанти, девизи, цигари,текстил- нова заплена на царинските служби

Чанти, девизи, цигари,текстил- нова заплена на царинските служби

18 Февруари, 2013

Фото: Ова е новата опрема на ЈП „Комунална хигиена“

Фото: Ова е новата опрема на ЈП „Комунална хигиена“

18 Февруари, 2013

Телеком Словенија по втор пат ќе ги наградува најдобрите бизнис апликации

Телеком Словенија по втор пат ќе ги наградува најдобрите бизнис апликации

18 Февруари, 2013

По 5000 денари за секое новороденче,жител на Општина Центар

По 5000 денари за секое новороденче,жител на Општина Центар

18 Февруари, 2013

Дали ќе има нов Луна Парк во Скопје ќе се знае по изборите

Дали ќе има нов Луна Парк во Скопје ќе се знае по изборите

18 Февруари, 2013

„Комунална хигиена“ доби нови возила

„Комунална хигиена“ доби нови возила

18 Февруари, 2013

За две години откриени 100 кражби на струја во Струшко

За две години откриени 100 кражби на струја во Струшко

17 Февруари, 2013

Се кратат стечајните постапки, наместо гасење на компанијата ќе се стимулира реорганизација

Се кратат стечајните постапки, наместо гасење на компанијата ќе се стимулира реорганизација

17 Февруари, 2013

Решен проблемот со сообраќајот кај Порта Влае

Решен проблемот со сообраќајот кај Порта Влае

15 Февруари, 2013

Во недела, прекин на водата и сообраќајот во центарот на Скопје

Во недела, прекин на водата и сообраќајот во центарот на Скопје

15 Февруари, 2013

Науме Стефановски, нов директор на „Агроплод“ – Ресен

Науме Стефановски, нов директор на „Агроплод“ – Ресен

15 Февруари, 2013