18 Октомври, 2019
0.1685

Свет

Ќе дојдеш ли на Мастер Муабет?

Ќе дојдеш ли на Мастер Муабет?

10 Октомври, 2019

Над 15 цивили убиени: Турската војска напаѓа во Сирија

Над 15 цивили убиени: Турската војска напаѓа во Сирија

10 Октомври, 2019

МИЛИОНЕРИ НА СВЕЌА: Два милиони граѓани од најбогатиот регион ќе бидат 7 дена без струја

МИЛИОНЕРИ НА СВЕЌА: Два милиони граѓани од најбогатиот регион ќе бидат 7 дена без струја

08 Октомври, 2019

Ноќевање од 80.000 евра: Ви посакуваме барем една вечер да поминете овде

Ноќевање од 80.000 евра: Ви посакуваме барем една вечер да поминете овде

07 Октомври, 2019

(ВИДЕО) Почнувале со работа на пат, па откриле чудо: Еве што нашле во град стар 5000 години

(ВИДЕО) Почнувале со работа на пат, па откриле чудо: Еве што нашле во град стар 5000 години

07 Октомври, 2019

(ВИДЕО) На ова езеро му е забрането приближување: Го следи необична легенда а за мештаните е спас

(ВИДЕО) На ова езеро му е забрането приближување: Го следи необична легенда а за мештаните е спас

07 Октомври, 2019

МУ ТРЕБА ПОМОШ: Џонсон го повика Макрон да го „протурка“ договорот за Брегзит

МУ ТРЕБА ПОМОШ: Џонсон го повика Макрон да го „протурка“ договорот за Брегзит

07 Октомври, 2019

(ВИДЕО) НА АНТАРКТИКОТ ПРОНАЈДЕНО НЕОБИЧНО БОГАТСТВО: Оставено пред 100 години а сега ќе ја смени историјата

(ВИДЕО) НА АНТАРКТИКОТ ПРОНАЈДЕНО НЕОБИЧНО БОГАТСТВО: Оставено пред 100 години а сега ќе ја смени историјата

03 Октомври, 2019

ТРАМП ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ: Ќе поднесе тужба против многумина, но поради каква истрага?

ТРАМП ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ: Ќе поднесе тужба против многумина, но поради каква истрага?

03 Октомври, 2019

Трамп со лудничави идеи: На мигрантите пукајте им во нозе, рововите наполнете ги со змии

Трамп со лудничави идеи: На мигрантите пукајте им во нозе, рововите наполнете ги со змии

02 Октомври, 2019

Исполнете си го сонот: Стартува лотаријата за „зелена карта“ на САД

Исполнете си го сонот: Стартува лотаријата за „зелена карта“ на САД

02 Октомври, 2019

(ВИДЕО) СТРАВИЧНИ СНИМКИ ОД ТАЈВАН: Мост се урна врз рибарски бродови, се запали такнер со нафта

(ВИДЕО) СТРАВИЧНИ СНИМКИ ОД ТАЈВАН: Мост се урна врз рибарски бродови, се запали такнер со нафта

01 Октомври, 2019

На изборите во Австрија победи Себастијан Курц

На изборите во Австрија победи Себастијан Курц

29 Септември, 2019

(ВИДЕО) Се појави снимка направена на аеродром додека Чиле го тресе земјотрес

(ВИДЕО) Се појави снимка направена на аеродром додека Чиле го тресе земјотрес

29 Септември, 2019

ГИ ПОГОДИ ЗЕМЈОТРЕС ОД 7.2 СТЕПЕНИ: Нема опасност од цунами

ГИ ПОГОДИ ЗЕМЈОТРЕС ОД 7.2 СТЕПЕНИ: Нема опасност од цунами

29 Септември, 2019

ИРАН Е НА ГОТОВС: Се подготвува напад

ИРАН Е НА ГОТОВС: Се подготвува напад

29 Септември, 2019

Само 20 проценти излезност на изборите во Авганистан

Само 20 проценти излезност на изборите во Авганистан

29 Септември, 2019

Силен земјотрес ја стресе оваа земја

Силен земјотрес ја стресе оваа земја

29 Септември, 2019