12 Јули, 2020
0.1629

Свет

СЗО СО ДРАМАТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Епидемијата се влошува, не слабее

СЗО СО ДРАМАТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Епидемијата се влошува, не слабее

02 Јули, 2020

Германската влада донесе „црвена листа“: Нема влез за граѓани од Србија, Македонија, Албанија и Косово

Германската влада донесе „црвена листа“: Нема влез за граѓани од Србија, Македонија, Албанија и Косово

02 Јули, 2020

Унгарија не ја прифати „белата листа“ на ЕУ: Орбан ги пушта само Србите

Унгарија не ја прифати „белата листа“ на ЕУ: Орбан ги пушта само Србите

02 Јули, 2020

Три месеци ниту една европска земја нема да може да го набави лекот Ремдесивир

Три месеци ниту една европска земја нема да може да го набави лекот Ремдесивир

01 Јули, 2020

(ФОТО) „Збогум Корона“: Прага го славеше крајот на епидемијата со бесплатна храна и пијалоци

(ФОТО) „Збогум Корона“: Прага го славеше крајот на епидемијата со бесплатна храна и пијалоци

01 Јули, 2020

УШТЕ ТРИ СИМПТОМИ НА КОРОНАВИРУС: СЗО ги додаде на листата

УШТЕ ТРИ СИМПТОМИ НА КОРОНАВИРУС: СЗО ги додаде на листата

30 Јуни, 2020

По завршување на пандемијата ќе работат во мали канцеларии

По завршување на пандемијата ќе работат во мали канцеларии

30 Јуни, 2020

СЗО ПОРАЧУВА: Ова не е ниту приближно до крајот, да се лоцираат контактите и да се изолираат лицата за да не се шири вирусот

СЗО ПОРАЧУВА: Ова не е ниту приближно до крајот, да се лоцираат контактите и да се изолираат лицата за да не се шири вирусот

30 Јуни, 2020

ИЗБЕГНА СМРТНА КАЗНА, ЌЕ БИДЕ ДОЖИВОТНО ВО ЗАТВОР: Екс-полицаец призна низа убиства и силувања

ИЗБЕГНА СМРТНА КАЗНА, ЌЕ БИДЕ ДОЖИВОТНО ВО ЗАТВОР: Екс-полицаец призна низа убиства и силувања

30 Јуни, 2020

Се продава станот каде се родил Че Гевара

Се продава станот каде се родил Че Гевара

29 Јуни, 2020

НАЈДОА ЛИ КИНЕЗИТЕ ВАКЦИНА ЗА КОВИД 19 - војската доби дозвола да ја користи

НАЈДОА ЛИ КИНЕЗИТЕ ВАКЦИНА ЗА КОВИД 19 - војската доби дозвола да ја користи

29 Јуни, 2020

ГРАТИС ТЕСТИРАЊЕ: Ќе бидат опфатени 13 милиони жители

ГРАТИС ТЕСТИРАЊЕ: Ќе бидат опфатени 13 милиони жители

29 Јуни, 2020

СЗО ПОТВРДИ: Нов рекорден број на новозаразени во светот, 189.000 само за 24 часа

СЗО ПОТВРДИ: Нов рекорден број на новозаразени во светот, 189.000 само за 24 часа

29 Јуни, 2020

Повеќе од 50 отсто од заразените со Ковид-19 може да имаат променето чувство за вкус

Повеќе од 50 отсто од заразените со Ковид-19 може да имаат променето чувство за вкус

28 Јуни, 2020

РЕКОРД: Дури 20.000 заболени од коронавирусот во еден ден

РЕКОРД: Дури 20.000 заболени од коронавирусот во еден ден

28 Јуни, 2020

ПРОМОВИРААТ БЕЗБЕДНО ПАТУВАЊЕ:  Aко се заразите ќе добиете 3.000 долари

ПРОМОВИРААТ БЕЗБЕДНО ПАТУВАЊЕ: Aко се заразите ќе добиете 3.000 долари

28 Јуни, 2020

САД: Болниците плаќаат повеќе ако пациентите заведени со Ковид -19 се на вентилација

САД: Болниците плаќаат повеќе ако пациентите заведени со Ковид -19 се на вентилација

28 Јуни, 2020

На 114 години го победи коронавирусот

На 114 години го победи коронавирусот

28 Јуни, 2020