19 Јули, 2024
0.0252

Видеолотарија Касинос Австрија обезбеди поддршка за спортскиот настан за млади- СПОРТСКИ ИГРИ ВЕЛЕС.

Објавено во: Мои пари 20 Јуни, 2024

Добивај вести на Viber

Видеолотарија Касинос Австрија продолжува да биде пријател на спортот. Под слоганот Играј со најдобрите, обезбедивме спонзорство за  спортскиот настан СПОРТСКИ ИГРИ ВЕЛЕС. Станува збор за интересно случување кое преку спортот се обидува да изгради меѓународни пријателства и културна размена помеѓу младите луѓе. Спортски Игри Велес се симбол за бројни позитивни вредности и димензии поврзани со спортот: почит, фер игра, одговорност, соработка, тимска работа, размена и пријателство, вежбање и здравје.

Годинава игрите се одржаа во периодот од 4 до 6 јуни во Велес. Се реализираа турнири во одбојка на песок во машка, женска и микс конкуренција, мал фудбал, тенис, 3×3 баскет во машка, женска и јуниорска конкуренција и е-спорт. Сите спортски настани беа бесплатни за публиката. 

Видеолотарија Касинос Австрија и во иднина, како модерна и општествено одговорно компанија, ќе остане посветена на поддршката на спортот и спортските настани, кои  се од исклучително значење на правилно развивање на младите луѓе. 

ПР Објава


Можеби ќе ве интересира

ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА СО ПОДДРШКА ЗА АВСТРИСКАТА ВЕЧЕР НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА СО ПОДДРШКА ЗА АВСТРИСКАТА ВЕЧЕР НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Пакет Vibe On – Зајакнување на финансиската доверба кај младите

Пакет Vibe On – Зајакнување на финансиската доверба кај младите

Битолските образовни центри ги применуваат знаењата стекнати на НТЦ семинарот кој го организираше Бимилк

Битолските образовни центри ги применуваат знаењата стекнати на НТЦ семинарот кој го организираше Бимилк

IQOS мобилната зона е во Охрид

IQOS мобилната зона е во Охрид

Попусти до 70 отсто на Late Night Shopping во Diamond Mall

Попусти до 70 отсто на Late Night Shopping во Diamond Mall

Спортски и луксузни: Новите, врвни модели на Panamera

Спортски и луксузни: Новите, врвни модели на Panamera

Обезбедете ја својата иднина - Придобивки од штедењето во банка

Обезбедете ја својата иднина - Придобивки од штедењето во банка

Се отвора најголемиот и најексклузивен продажен салон за ИТ, Гејминг и Аудио опрема во Македонија!

Се отвора најголемиот и најексклузивен продажен салон за ИТ, Гејминг и Аудио опрема во Македонија!

СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА ЗА БИЗНИСИТЕ - Зајакнување на македонските компании за пренасочување кон соларна енергија

СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА ЗА БИЗНИСИТЕ - Зајакнување на македонските компании за пренасочување кон соларна енергија