07 Јули, 2020
0.0155

Интервјуа

НЕДАНОСКА: Со актива над една милијарда евра, идната Шпаркасе Банка Македонија ќе направи значајни поместувања во банкарскиот сектор

НЕДАНОСКА: Со актива над една милијарда евра, идната Шпаркасе Банка Македонија ќе направи значајни поместувања во банкарскиот сектор

25 Декември, 2019

Фидановски: Ако не се смени третманот на македонскиот уметник галериите ќе останат празни

Фидановски: Ако не се смени третманот на македонскиот уметник галериите ќе останат празни

25 Декември, 2019

ИНТЕРВЈУ Деловски: Кнауф Македонија денес е симбол за иновација во градежништвото

ИНТЕРВЈУ Деловски: Кнауф Македонија денес е симбол за иновација во градежништвото

24 Декември, 2019

Василев: Стратегијата за раст на ИутеКредит е фокусирана на најдобро корисничко искуство и атрактивни производи за нови клиенти

Василев: Стратегијата за раст на ИутеКредит е фокусирана на најдобро корисничко искуство и атрактивни производи за нови клиенти

23 Декември, 2019

ИНТЕРВЈУ СУГАРЕСКИ: Нема да дозволиме партиски моќници да влијаат во легализација на дивоградбите

ИНТЕРВЈУ СУГАРЕСКИ: Нема да дозволиме партиски моќници да влијаат во легализација на дивоградбите

20 Декември, 2019

Спасовски: Картичките се користат за купување храна и пијалоци, добра опција сега е и загарантираниот поврат на готовина

Спасовски: Картичките се користат за купување храна и пијалоци, добра опција сега е и загарантираниот поврат на готовина

20 Декември, 2019

Чакулев: Последици од загадувањето ќе има и по 30 години кога нашите деца ќе пораснат

Чакулев: Последици од загадувањето ќе има и по 30 години кога нашите деца ќе пораснат

19 Декември, 2019

Наумоски: На АБИТ создаваме банкарски и финансиски експерти, уписите се во тек

Наумоски: На АБИТ создаваме банкарски и финансиски експерти, уписите се во тек

18 Декември, 2019

ИНТЕРВЈУ ТРИФУН КОСТОВСКИ: Не ја продаваме Еуростандард банка - со новиот менаџмент таа пак ќе биде силна

ИНТЕРВЈУ ТРИФУН КОСТОВСКИ: Не ја продаваме Еуростандард банка - со новиот менаџмент таа пак ќе биде силна

10 Декември, 2019

Челик Нимани: Со сериозна работа инвеститорите ќе го стават регионот на нивниот радар

Челик Нимани: Со сериозна работа инвеститорите ќе го стават регионот на нивниот радар

28 Ноември, 2019

Јана Василевска: Излезете масовно на протест за сериозно да се сфатат барањата за чист воздух

Јана Василевска: Излезете масовно на протест за сериозно да се сфатат барањата за чист воздух

28 Ноември, 2019

ИНТЕРВЈУ ВЛАДИМИР МИЛЧИН: Едноумието падна, безумието ни тропа на порти

ИНТЕРВЈУ ВЛАДИМИР МИЛЧИН: Едноумието падна, безумието ни тропа на порти

27 Ноември, 2019

Џон Калиан: Блокчејнот ќе создаде нови извори на приходи за компаниите, не се плашете од нови технологии

Џон Калиан: Блокчејнот ќе создаде нови извори на приходи за компаниите, не се плашете од нови технологии

21 Ноември, 2019

Полковник Јанковиќ: Како членка на НАТО никогаш повеќе нема да се донесе одлука без вас

Полковник Јанковиќ: Како членка на НАТО никогаш повеќе нема да се донесе одлука без вас

12 Ноември, 2019

Интервју Митевски: Дигитализацијата треба да се темели на  напредна, стабилна и докажана мрежна инфраструктура

Интервју Митевски: Дигитализацијата треба да се темели на напредна, стабилна и докажана мрежна инфраструктура

08 Ноември, 2019

Чаминска: На претприемачите им е потребен стабилен правен систем

Чаминска: На претприемачите им е потребен стабилен правен систем

07 Ноември, 2019

ИНТЕРВЈУ МОЈСОСКА-БЛАЖЕВСКИ: Без владеење на правото и силни институции, дијаспората нема да инвестира

ИНТЕРВЈУ МОЈСОСКА-БЛАЖЕВСКИ: Без владеење на правото и силни институции, дијаспората нема да инвестира

29 Октомври, 2019

КОЦЕВ: Околу 70% од мигрантите кои минуваат низ балканскиот регион се возрасни мажи

КОЦЕВ: Околу 70% од мигрантите кои минуваат низ балканскиот регион се возрасни мажи

29 Октомври, 2019