28 Мај, 2020
0.0083

Интервјуа

Интервју Река: Албанците се уморени од комерцијалниот патриотизам, чекам гласови од сите

Интервју Река: Албанците се уморени од комерцијалниот патриотизам, чекам гласови од сите

09 Април, 2019

Ексклузивно интервју со Мариос Клапсис: Зошто е добро и вие да бидете еден од 120 милиони корисници на Американ Експрес картички во светот

Ексклузивно интервју со Мариос Клапсис: Зошто е добро и вие да бидете еден од 120 милиони корисници на Американ Експрес картички во светот

05 Април, 2019

Интервју со Мислав Галер, извршен директор на Вип: Градиме компанија во која младите луѓе ја гледаат својата иднина

Интервју со Мислав Галер, извршен директор на Вип: Градиме компанија во која младите луѓе ја гледаат својата иднина

27 Март, 2019

Климовски: Евентуална забрана ќе го пресели бизнисот со игри на среќа  во „сива“ зона

Климовски: Евентуална забрана ќе го пресели бизнисот со игри на среќа во „сива“ зона

14 Март, 2019

Белопета: Ова што го прави Министерството за култура го нема ни во Африка

Белопета: Ова што го прави Министерството за култура го нема ни во Африка

13 Март, 2019

ИНТЕРВЈУ Пендаровски: Со ниедна партија не сум разговарал за кандидатура за претседател!

ИНТЕРВЈУ Пендаровски: Со ниедна партија не сум разговарал за кандидатура за претседател!

03 Март, 2019

Интервју Арсовска: Неизвесноста е прва причина за мигрирање на компаниите

Интервју Арсовска: Неизвесноста е прва причина за мигрирање на компаниите

22 Февруари, 2019

Азманов: Луѓе од Финансиска полиција му давале документи на Боки 13 да ме рекетира

Азманов: Луѓе од Финансиска полиција му давале документи на Боки 13 да ме рекетира

18 Февруари, 2019

Интервју Лукаревска: Имаме дојави за инспектори кои биле на платен список на фирми

Интервју Лукаревска: Имаме дојави за инспектори кои биле на платен список на фирми

01 Февруари, 2019

Трајковска-Ристовска: Жито Лукс ја зацврсти позицијата на пазарот

Трајковска-Ристовска: Жито Лукс ја зацврсти позицијата на пазарот

28 Јануари, 2019

ВКРСТЕНО ИНТЕРВЈУ Азески: Владата киксна за персоналецот, Анѓушев: Подготвен сум да работам за ништо, ама не и да изгубам се

ВКРСТЕНО ИНТЕРВЈУ Азески: Владата киксна за персоналецот, Анѓушев: Подготвен сум да работам за ништо, ама не и да изгубам се

21 Јануари, 2019

Конците ги држи шефицата на кабинет: Кои се најблиските соработници на министерот Тевдовски

Конците ги држи шефицата на кабинет: Кои се најблиските соработници на министерот Тевдовски

29 Декември, 2018

Љушев: 5G технологијата ќе го смени светот

Љушев: 5G технологијата ќе го смени светот

18 Декември, 2018

Хаџидинев: Перпетуалната обврзница ќе им донесе принос на сите акционери на УНИБанка

Хаџидинев: Перпетуалната обврзница ќе им донесе принос на сите акционери на УНИБанка

13 Декември, 2018

Дузлевска: На животното осигурување му требаат стимулации, не нови даночни оптоварувања

Дузлевска: На животното осигурување му требаат стимулации, не нови даночни оптоварувања

12 Декември, 2018

Дивјак: Новите услови на телекомуникацискиот пазар и различните потреби на бизнис корисниците наложуваат нови начини на работа

Дивјак: Новите услови на телекомуникацискиот пазар и различните потреби на бизнис корисниците наложуваат нови начини на работа

07 Ноември, 2018

Павловиќ: Охридска банка ќе финансира енергетски ама и добри проекти на државните претпријатија

Павловиќ: Охридска банка ќе финансира енергетски ама и добри проекти на државните претпријатија

22 Октомври, 2018

Интервју со Јолеска Поповска: Фирмите да инвестираат, ПроКредит ќе ги кредитира

Интервју со Јолеска Поповска: Фирмите да инвестираат, ПроКредит ќе ги кредитира

12 Октомври, 2018