12 Јули, 2020
0.0105

Интервјуа

ИНТЕРВЈУ Ковачевски: Маркетинг во криза - раст на фотографиите со миење раце за 600 отсто

ИНТЕРВЈУ Ковачевски: Маркетинг во криза - раст на фотографиите со миење раце за 600 отсто

08 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ЖБОГАР: Очекувам преговорите за членство во ЕУ да ги почнете во втората половина на годината

ИНТЕРВЈУ ЖБОГАР: Очекувам преговорите за членство во ЕУ да ги почнете во втората половина на годината

07 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ЧУЛЕВ: Одлуките на Комисијата за заразни болести имаат политичка димензија

ИНТЕРВЈУ ЧУЛЕВ: Одлуките на Комисијата за заразни болести имаат политичка димензија

07 Мај, 2020

Сашко Потер Мицевски: На Штип му треба кино, а градот да излезе од канџите на турбофолкот

Сашко Потер Мицевски: На Штип му треба кино, а градот да излезе од канџите на турбофолкот

06 Мај, 2020

Вангеловски: Општествените пред компаниските цели, придонесот за ликвидноста на државата во време на криза беше само прва одлука

Вангеловски: Општествените пред компаниските цели, придонесот за ликвидноста на државата во време на криза беше само прва одлука

06 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ БОЈАЏИЕВ: Падот на економијата ќе биде дури 13 отсто, потребни се брзи, храбри и креативни решенија

ИНТЕРВЈУ БОЈАЏИЕВ: Падот на економијата ќе биде дури 13 отсто, потребни се брзи, храбри и креативни решенија

06 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ Деспотовски: Потребно е да се зафатат платите на јавниот сектор, за да се солидаризира со приватниот

ИНТЕРВЈУ Деспотовски: Потребно е да се зафатат платите на јавниот сектор, за да се солидаризира со приватниот

04 Мај, 2020

Интервју со Dark1: Креаторите на играта која Скопје го претвори во пост-апокалиптична авантура

Интервју со Dark1: Креаторите на играта која Скопје го претвори во пост-апокалиптична авантура

02 Мај, 2020

Интервју Дарко Димовски: Нема отстапување, не дозволуваме откази за работниците, а државна помош за работодавците

Интервју Дарко Димовски: Нема отстапување, не дозволуваме откази за работниците, а државна помош за работодавците

01 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВИКТОР ИСЈАНОВСКИ: Стравот од Ковид-19 е корисен се додека не прерасне во паника

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВИКТОР ИСЈАНОВСКИ: Стравот од Ковид-19 е корисен се додека не прерасне во паника

28 Април, 2020

Интервју Зекири: Мора итно да се свика Собранието, неразбирливо е како Талат Џафери и опозицијата немаат слух

Интервју Зекири: Мора итно да се свика Собранието, неразбирливо е како Талат Џафери и опозицијата немаат слух

27 Април, 2020

ИНТЕРВЈУ СПАСОВСКИ: Животот и економијата постепено ќе ги носиме во новата нормалност

ИНТЕРВЈУ СПАСОВСКИ: Животот и економијата постепено ќе ги носиме во новата нормалност

25 Април, 2020

Интервју Митревски: Сега е најдобро време, Кроација почнува со продажба на доброволно здравствено осигурување

Интервју Митревски: Сега е најдобро време, Кроација почнува со продажба на доброволно здравствено осигурување

24 Април, 2020

ИНТЕРВЈУ САМАРЏИОСКИ: Државата ќе мора да и помогне на економијата како никогаш досега

ИНТЕРВЈУ САМАРЏИОСКИ: Државата ќе мора да и помогне на економијата како никогаш досега

16 Април, 2020

Филипче соопшти дека се тестирани 210 вработени во Oпштата болницата во Куманово

Филипче соопшти дека се тестирани 210 вработени во Oпштата болницата во Куманово

15 Април, 2020

ИНТЕРВЈУ КОСТОВ: Банките се столб на финансиската стабилност, тие мора да се грижат за своите штедачи и акционери

ИНТЕРВЈУ КОСТОВ: Банките се столб на финансиската стабилност, тие мора да се грижат за своите штедачи и акционери

13 Април, 2020

(ФОТО) Богдановиќ им ги залепи клупите на центарци

(ФОТО) Богдановиќ им ги залепи клупите на центарци

13 Април, 2020

ИНТЕРВЈУ МАНТОВАНЕЛИ: Рецесијата е очекувана, мерките треба да бидат брзи, јасни и небирократски

ИНТЕРВЈУ МАНТОВАНЕЛИ: Рецесијата е очекувана, мерките треба да бидат брзи, јасни и небирократски

10 Април, 2020