12 Јули, 2020
0.0103

Интервјуа

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ КАЦАРСКА: Ако сме правна држава, за Стефанова мора да има последици за лажното сведочење

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ КАЦАРСКА: Ако сме правна држава, за Стефанова мора да има последици за лажното сведочење

04 Февруари, 2020

Силно граѓанско општество е мојата животна определба: Интервју со Тања Хафнер Адеми

Силно граѓанско општество е мојата животна определба: Интервју со Тања Хафнер Адеми

03 Февруари, 2020

Анелија Митрова: Да се искористи и потенцијалот на младите за иновации и социјално претприемништво

Анелија Митрова: Да се искористи и потенцијалот на младите за иновации и социјално претприемништво

27 Јануари, 2020

ИНТЕРВЈУ БАНОВСКИ: „Макстил“ не увезува штетен и опасен отпад

ИНТЕРВЈУ БАНОВСКИ: „Макстил“ не увезува штетен и опасен отпад

25 Јануари, 2020

ВОЈНОВИЌ: Триглав Осигурување нуди доброволно осигурување од малигни заболувања

ВОЈНОВИЌ: Триглав Осигурување нуди доброволно осигурување од малигни заболувања

17 Јануари, 2020

ИНТЕРВЈУ ВОЈНОВИЌ: За да бидете лидер во осигурувањето мора да ги одржувате ветувањата кон клиентите

ИНТЕРВЈУ ВОЈНОВИЌ: За да бидете лидер во осигурувањето мора да ги одржувате ветувањата кон клиентите

17 Јануари, 2020

Матеја Вршка: Младите се способни за носење решениja, но им треба едукација

Матеја Вршка: Младите се способни за носење решениja, но им треба едукација

15 Јануари, 2020

Пине: Направив совршен проект за Дрисла, којшто не е имплементиран и сега Дрисла е катастрофа за животната средина

Пине: Направив совршен проект за Дрисла, којшто не е имплементиран и сега Дрисла е катастрофа за животната средина

14 Јануари, 2020

ИНТЕРВЈУ ТОДОРОВА: Една од главните цели ми е УНИБанка да влезе во групата на големи банки

ИНТЕРВЈУ ТОДОРОВА: Една од главните цели ми е УНИБанка да влезе во групата на големи банки

14 Јануари, 2020

Интервју Ерсој: Годинава ќе ги прошириме капацитетите на двата македонски аеродроми

Интервју Ерсој: Годинава ќе ги прошириме капацитетите на двата македонски аеродроми

13 Јануари, 2020

Карла Чавез: Отпадот нуди економска можност, не може да го реши само Владата

Карла Чавез: Отпадот нуди економска можност, не може да го реши само Владата

10 Јануари, 2020

ИНТЕРВЈУ СУЏУБАШИ: Нови услуги и грижата за клиентите и во иднина ќе бидат основа за раст на Халкбанк

ИНТЕРВЈУ СУЏУБАШИ: Нови услуги и грижата за клиентите и во иднина ќе бидат основа за раст на Халкбанк

08 Јануари, 2020

Интервју со д-р Чадиковски: Во Аџибадем Систина сфатив што значи светска здравствена установа

Интервју со д-р Чадиковски: Во Аџибадем Систина сфатив што значи светска здравствена установа

07 Јануари, 2020

ИНТЕРВЈУ Ангеловска: Одливот на мозоци е и поради ниските плати, мора да ги задржиме квалитетните кадри овде

ИНТЕРВЈУ Ангеловска: Одливот на мозоци е и поради ниските плати, мора да ги задржиме квалитетните кадри овде

06 Јануари, 2020

Здравата исхрана е животен стил: Интервју со Искра Ветаџокоска-Муцунска, бизнисменка

Здравата исхрана е животен стил: Интервју со Искра Ветаџокоска-Муцунска, бизнисменка

02 Јануари, 2020

Во животот бев нечесен само кон себе: Интервју со Игор Џамбазов

Во животот бев нечесен само кон себе: Интервју со Игор Џамбазов

31 Декември, 2019

ИНТЕРВЈУ АЗЕСКИ: Бизнисот е ранлив на неизвесност, без право нема да функционираме

ИНТЕРВЈУ АЗЕСКИ: Бизнисот е ранлив на неизвесност, без право нема да функционираме

30 Декември, 2019

Едно поинакво интервју со Бобо Дајнерс: Почитувам правила, ама не им робувам

Едно поинакво интервју со Бобо Дајнерс: Почитувам правила, ама не им робувам

30 Декември, 2019