06 Февруари, 2023
0.0412

IQOS достапен преку онлајн платформата Корпа

Објавено во: Мои пари 02 Декември, 2022

Добивај вести на Viber

IQOS, револуционерниот електронскиуред отсега ќе може да се набави и преку онлајн платформата Корпа.

Преку оваа онлајн платформа ќе можат да се нарачуваат сите достапни електронски уреди, исто како на  веб-страницата на IQOS. Според принципите на работа на Корпа, ќе биде овозможена брза достава, а ова важи само за територијата на град Скопје.

Освен што може да се нарача онлајн, овој уред е достапен и во трговските центри Ист Гејт Мол, Скопје Сити Мол, Капитол Мол, Рамстор Мол, мобилната зона која се наоѓа во Веро Тафталиџе, како и кај продажните партнери во повеќе други градови во земјата. 

Уредот е резултат на работата и посветеноста на над 400 врвни научници и експерти ангажирани од Филип Морис, а инвестирани се повеќе од 8 милијарди долари. Овој иновативен уред е достапен на 71 пазар во светот и вкупно го користат 21,2 милиони луѓе, кои целосно се откажале од пушењето. Повеќе можете да дознаете на: PMI Science |Philip Morris International.

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

ВО ЈАНУАРИ, РЕКОРДНИ 70 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ВИДЕОЛОТАРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ

ВО ЈАНУАРИ, РЕКОРДНИ 70 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ВИДЕОЛОТАРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ

БРАКО ПОЧНА СО ПРОИЗВОДСТВО НА МЕДИЦИНСКИ ПАРАВАНИ СО НОВ ДИЗАЈН

БРАКО ПОЧНА СО ПРОИЗВОДСТВО НА МЕДИЦИНСКИ ПАРАВАНИ СО НОВ ДИЗАЈН

Капиталните инвестиции и кредитниот раст во главен фокус на Стопанска банка АД - Скопје

Капиталните инвестиции и кредитниот раст во главен фокус на Стопанска банка АД - Скопје

Можна соработка на Клиника Жан Митрев со Израел

Можна соработка на Клиника Жан Митрев со Израел

Невена Смилевска, CEE Bankwatch Network: Потребно е да ја поттикнеме енергетската транзиција на домаќинствата за да се намали енергетската сиромаштија

Невена Смилевска, CEE Bankwatch Network: Потребно е да ја поттикнеме енергетската транзиција на домаќинствата за да се намали енергетската сиромаштија

Ковачевски: Компании како Виталиа имаат значајно влијание на растот и развојот на економијата во земјата

Ковачевски: Компании како Виталиа имаат значајно влијание на растот и развојот на економијата во земјата

Како да изградите здрава навика за штедење

Како да изградите здрава навика за штедење

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата во февруари досега изнесува 152,34 евра за мегават час

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата во февруари досега изнесува 152,34 евра за мегават час

Денско и ноќно скијање, забава за сите возрасти: Топ викенд во Крушево

Денско и ноќно скијање, забава за сите возрасти: Топ викенд во Крушево