26 Октомври, 2021
0.0342

Корона Вирус

Антиваксерите го нарекоа усташ и Менгеле - Кон вели дека нема да им прости поради неговото потекло

Антиваксерите го нарекоа усташ и Менгеле - Кон вели дека нема да им прости поради неговото потекло

26 Октомври, 2021

ЈА ИМА ВО 30-ТИНА ЗЕМЈИ: Делта плус го „освојува“ светот

ЈА ИМА ВО 30-ТИНА ЗЕМЈИ: Делта плус го „освојува“ светот

26 Октомври, 2021

За само еден ден во Русија починале над 1.100 луѓе од коронавирусот

За само еден ден во Русија починале над 1.100 луѓе од коронавирусот

26 Октомври, 2021

ЕВРОПА ВЛЕГУВА ВО ВТОРА ЗИМА НА ПАНДЕМИЈАТА: Затворањата, вакцините и скокот на бројот на заразени направија хаос на исток

ЕВРОПА ВЛЕГУВА ВО ВТОРА ЗИМА НА ПАНДЕМИЈАТА: Затворањата, вакцините и скокот на бројот на заразени направија хаос на исток

26 Октомври, 2021

Откако се соочиле со тешка форма на ковид, многу луѓе имале проблем со паметењето

Откако се соочиле со тешка форма на ковид, многу луѓе имале проблем со паметењето

25 Октомври, 2021

За 24 часа има 11 починати и 135 нови случаи на коронавирус

За 24 часа има 11 починати и 135 нови случаи на коронавирус

25 Октомври, 2021

На смртна постела кажале дека имаат лажни сертификати и никогаш не биле вакцинирани

На смртна постела кажале дека имаат лажни сертификати и никогаш не биле вакцинирани

25 Октомври, 2021

Тиодоровиќ вели дека вирусот не познава „српски инает“

Тиодоровиќ вели дека вирусот не познава „српски инает“

25 Октомври, 2021

„ДО 22ч. СЕДИ ВО КАФУЛЕ, ДИШЕ, СЕ ГУШКА И ПИЕ“: Доктор Шеклер нема дилема-ковид пропусници да важат 24часа

„ДО 22ч. СЕДИ ВО КАФУЛЕ, ДИШЕ, СЕ ГУШКА И ПИЕ“: Доктор Шеклер нема дилема-ковид пропусници да важат 24часа

25 Октомври, 2021

„ДАЛЕКУ СМЕ ОД КРАЈ НА ПАНДЕМИЈАТА“: Директорот на СЗО предлага неколку клучни работи

„ДАЛЕКУ СМЕ ОД КРАЈ НА ПАНДЕМИЈАТА“: Директорот на СЗО предлага неколку клучни работи

25 Октомври, 2021

Има 7 починати и 411 нови случаи на КОВИД-19

Има 7 починати и 411 нови случаи на КОВИД-19

22 Октомври, 2021

Земја од регионот е прва во Европа по бројот на починати од коронавирусот

Земја од регионот е прва во Европа по бројот на починати од коронавирусот

22 Октомври, 2021

ОЧЕКУВААТ ПО 20.000 ЗАРАЗЕНИ ДНЕВНО: Министер за здравство вели дека не се гледа крајот на пандемијата

ОЧЕКУВААТ ПО 20.000 ЗАРАЗЕНИ ДНЕВНО: Министер за здравство вели дека не се гледа крајот на пандемијата

22 Октомври, 2021

Во Русија е откриен сој кој е позаразен од делта

Во Русија е откриен сој кој е позаразен од делта

21 Октомври, 2021

Во Македонија има 490 нови случаи на КОВИД-19 и 14 починати

Во Македонија има 490 нови случаи на КОВИД-19 и 14 починати

21 Октомври, 2021

Србија воведува ковид пропусници

Србија воведува ковид пропусници

20 Октомври, 2021

Новата мутација на делта сојот е детектирана и во САД

Новата мутација на делта сојот е детектирана и во САД

20 Октомври, 2021

Во Романија на секои 5 минути по едно лице умира од коронавирусот

Во Романија на секои 5 минути по едно лице умира од коронавирусот

20 Октомври, 2021