03 Март, 2024
0.0252

НОВОГОДИШНА МАГИЈА ОД CREDISSIMO

Објавено во: Мои пари 11 Декември, 2023

Добивај вести на Viber

Во пресрет на најубавиот период од годината, што може да биде помагично од сѐ што се случува околу нас? Всушност, има ли нешто помагично?

Да, има – Новогодишнатамагија од Credissimo.

И оваа година, во пресрет на новогодишните и божиќните празници компанијата ќе ги израдува своите клиенти со нова промоција за бескаматен кредит дури до 60.000 денари со рок на исплата за 3 месеци. Едноставно, колку земаш – толку враќаш!

До кога трае промоцијата?

Празничната понуда почнува од 11.12.2023 година и ќе трае до 15.1.2024 година. Ова е одлична можност да си обезбедиш дополнителни средства кои ќе можеш да ги искористиш да си ги исполниш сите новогодишни желби и активности во претстојниот период.

За кого е наменета?

Промоцијата важи само за нови клиенти.

Како да аплицираш?

За да ја искористиш магичната новогодишна промоција, можеш да аплицираш на www.credissimo.mk, или јави се на 15 020!

Исполни си ги сите желби и влези во Новата 2024 година среќен и безгрижен, заедно со Credissimo! Аплицирај со клик тука.

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

ПРОДОЛЖУВА ОТКРИВАЊЕТО НА ШП-АРТ-УМЕТНОСТА – Шпаркасе Банка со завршна хуманитарна аукција на сликарски дела

ПРОДОЛЖУВА ОТКРИВАЊЕТО НА ШП-АРТ-УМЕТНОСТА – Шпаркасе Банка со завршна хуманитарна аукција на сликарски дела

КАМ петта година по ред е прогласен за маркет чии производи се со најдобар квалитет во Македонија

КАМ петта година по ред е прогласен за маркет чии производи се со најдобар квалитет во Македонија

СН Осигурителен Брокер АД Битола ја исплати годишната камата од 6 отсто на имателите на корпоративна обврзница

СН Осигурителен Брокер АД Битола ја исплати годишната камата од 6 отсто на имателите на корпоративна обврзница

Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Со NLB Smart POS, мобилниот телефон станува ПОС терминал Нова услуга на НЛБ Банка

Со NLB Smart POS, мобилниот телефон станува ПОС терминал Нова услуга на НЛБ Банка

Средствата за субвенциониран оброк ќе се исплаќаат на неделна основа

Средствата за субвенциониран оброк ќе се исплаќаат на неделна основа

ФЕВРУАРИ СУПЕР ДОБИТЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

ФЕВРУАРИ СУПЕР ДОБИТЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Едукативен настан: Истражувањата покажуваат дека екстрактите од канабис имаат голем потенцијал во третманот на различни заболувања

Едукативен настан: Истражувањата покажуваат дека екстрактите од канабис имаат голем потенцијал во третманот на различни заболувања