05 Февруари, 2023
0.0194

ШТРУМФОВИ – АМБАСАДОРИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ НА ЧОВЕШТВОТО ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО МАЛИТЕ ШТРУМФОВИ – ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ ДО 9ти декември

#MалиШтрумфовиГолемиЦели

Објавено во: Мои пари 02 Декември, 2022

Добивај вести на Viber

Штрумфовите кои се во Ист Гејт Мол до 9 Декември, се главните протагонисти во кампањата #SmallSmurfsBigGoals– #MалиШтрумфовиГолемиЦели, со цел да ја охрабрат јавноста и да подигнат поголема свест во солидарноста и преземањето на поголеми чекори во справување со предизвиците на човештвото.

Штрумфовите се признаени амбасадори кои можат да го дадат својот пример за зачувување на планетата, намалување на екстемната сиромаштија и гладот и промовирање на мир во светот.

Интерактивната поставка на селото на Штрумфовите е прекрасен пример за целата јавност за дружење, заедништво, социјализација, добри вредности. Штрумфовите се симбол на одржливо живеење, тие живеат во шума, се во нивното село е направено од природни материјали, тие се грижат за чиста природа, секаде се движат пеш, не загадуваат, и се солидарни еден спрема друг.

Во селото на Штрумфовите децата бојат цртежи со дрвени боички со главните вредности и пораки #MалиШтрумфовиГолемиЦели.

Прекрасна можност да поминете и да се запознаете со Штрумфовите до 9 Декември.

Можеби ќе ве интересира

БРАКО ПОЧНА СО ПРОИЗВОДСТВО НА МЕДИЦИНСКИ ПАРАВАНИ СО НОВ ДИЗАЈН

БРАКО ПОЧНА СО ПРОИЗВОДСТВО НА МЕДИЦИНСКИ ПАРАВАНИ СО НОВ ДИЗАЈН

Капиталните инвестиции и кредитниот раст во главен фокус на Стопанска банка АД - Скопје

Капиталните инвестиции и кредитниот раст во главен фокус на Стопанска банка АД - Скопје

Можна соработка на Клиника Жан Митрев со Израел

Можна соработка на Клиника Жан Митрев со Израел

Невена Смилевска, CEE Bankwatch Network: Потребно е да ја поттикнеме енергетската транзиција на домаќинствата за да се намали енергетската сиромаштија

Невена Смилевска, CEE Bankwatch Network: Потребно е да ја поттикнеме енергетската транзиција на домаќинствата за да се намали енергетската сиромаштија

Ковачевски: Компании како Виталиа имаат значајно влијание на растот и развојот на економијата во земјата

Ковачевски: Компании како Виталиа имаат значајно влијание на растот и развојот на економијата во земјата

Како да изградите здрава навика за штедење

Како да изградите здрава навика за штедење

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата во февруари досега изнесува 152,34 евра за мегават час

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата во февруари досега изнесува 152,34 евра за мегават час

Денско и ноќно скијање, забава за сите возрасти: Топ викенд во Крушево

Денско и ноќно скијање, забава за сите возрасти: Топ викенд во Крушево

Кукутанов природни вина со богат вкус за комплетно уживање!

Кукутанов природни вина со богат вкус за комплетно уживање!